In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

zaterdag 15 december 2012

Genieten van de extra dagen

Het gaat goed met Elynn. Ze is vrolijk, eet en drinkt goed. Ze is uit aplasie dus ze mag weer overal heen en mag ze ook alles weer eten. Geen gedoe met medicijnen en aan tijden houden.

Met Aimee gaat het ook goed. Heerlijk om weer met z'n vieren te zijn en lekker thuis.

De oncoloog heeft niet meer gebeld dus het zal allemaal wel zo zijn als dat hij maandag al verteld had.

Vandaag zijn naar Sprookjesland in Enkhuizen geweest. Wij hadden vrijkaarten gekregen van de ouders van Sofie.
Oma Annie ging gezellig ook mee. De meiden warm aangekleed. Wel jammer van de regen af en toe. Elynn en Aimee hebben zich vermaakt. Vooral van de attracties en de voorstelling van Violinde. Op een gegeven moment was Elynn het zat en vroeg ze of ze naar haar eigen huis mocht. Toen we het hele park hadden gezien zijn we weer naar huis gegaan.




Toen we weer thuis kwamen zagen we het verschikkelijke bericht dat Yasmin is overleden. Een meisje van net 3 jaar ook met een zeldzame hersentumor. Het is gewoon niet te bevatten hoeveel kindjes overlijden. Van de week ook gehoord van een ander meisje van 7 jaar die we in het Wkz zagen en dezelfde tijd als Elynn diagnose kreeg. Ook een hersentumor. Zij is 5 december overleden. Ik word er zo verdrietig van en besef dat Elynn ook 1 van de volgende kan zijn.

Voor nu nog gelukkig genieten van onze kleine kanjer. Zeker nu het nog zo goed met haar gaat.

1 opmerking:

  1. Wil je bij deze toch even een hart onder de riem steken. Angst is vreselijk maar begrijpelijk. Laat het je er niet onder krijgen hoor! Zolang Elynn er voor blijft gaan (en dat doet ze)zijn jullie aan de winnende hand.
    Ik wens je alvast goede kerstdagen toe, Elynn en Aimée krijgen de wensen per post.

    Groetjes van Lenie

    BeantwoordenVerwijderen