In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

woensdag 26 december 2012

Kerst 2012

Wat een verschil met vorig jaar. Vorig jaar lag Elynn in het AMC en had ze uitdrogingsverschijnselen. We hebben toen de kerst een beetje gescheiden van elkaar gevierd. Rob bleef de 1e kerstdag overdag bij Elynn.

Aimée en ik gingen met mijn familie naar het spoorwegmuseum. Toen we aankwamen op het parkeerterrein moest Aimée huilen dat ze dr zusje miste en toen hield ik het ook niet droog. Ook mijn zus was lekker aan het meehuilen.

Dit zijn foto's van vorig jaar 1e kerstdag.






Dit jaar was Elynn er ook gezellig bij en ook natuurlijk Rob ook. En wat hebben ze zich vermaakt. Elynn heeft het de hele dag volgehouden. Af en toe had ze een momentje dat ze wat moe werd, maar vervolgens ging ze weer door. Heerlijk ook gegeten en goed gedronken. En heel veel rondjes in de draaimolen en met het treintje geweest.

Foto's van dit jaar 1e kerstdag.





Dit zijn de foto's van vanochtend 2e kerstdag, die hebben we gevierd bij opa Joop en oma Annie.


Nu zijn we al thuis, want Elynn werd moe en krijgt al weer pijn aan haar billentjes.

We zijn sinds gister weer gestart met de medicatie. Morgen moet er weer bloed geprikt worden bij Elynn en horen we 's middags of Elynn in aplasie is.

In iedergeval hebben we deze dagen heerlijk met ons gezin en familie mogen doorbrengen. We zijn dankbaar en ook erg blij dat het zo goed met Elynn gaat.


1 opmerking:

  1. Wat zien die meiden er weer fantastisch mooi uit, het zijn net echte prinsessen! Superleuk!

    BeantwoordenVerwijderen