In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

maandag 10 december 2012

Kuur 15 uitgesteld

Vanmiddag belde de oncoloog. Hij zou namelijk gaan overleggen of er meer tijd tussen de kuren zouden kunnen komen. Dit omdat Elynn ook vaak ziek is en zij meer kwaliteit in haar leven zou hebben.

Vandaag belde hij om door te geven dat de kuur van aanstaande vrijdag wordt verzet naar woensdag de 19e en deze zal duren t/m de 23ste. De 3 dagen extra chemo in dr hoofd vervallen ook. Dus ze krijgt nu maar 5 dagen chemo en dan zijn we met de kerst thuis.

Heel dubbel gevoel. Het is fijn dat Elynn wat extra goede dagen thuis mag zijn. Ook fijn dat we die 3 laatste dagen niet meer heen en weer hoeven. Maar wel bang dat de tumoren dan misschien de tijd krijgen om te gaan groeien.

De oncoloog ging nog met een aantal oncologen ook in het buitenland overleggen en dan belt hij vrijdag opnieuw. In iedergeval hoeven we ons dus niet al vrijdag in het Amc te melden.

Nu alle gemaakte afspraken en agenda weer helemaal omgooien en opnieuw plannen.

1 voordeel is ook nog dat we van het weekend wat leuks kunnen gaan doen. We hebben nog vrijkaarten voor sprookjeswonderland dus als het weer een beetje mooi is kunnen we daar naar toe.

En nu maar hopen dat we kerst dan ook echt thuis zijn.

1 opmerking:

  1. Heb een kaartje gestuurd naar jullie kanjer!
    Hoop dat ze hem voor haar bewaren tot de volgende kuur.

    Liefs,
    Mieke

    BeantwoordenVerwijderen