In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

zondag 23 december 2012

Kuur 15 zit erop

We zijn thuis. Echt zo heerlijk weer lekker thuis met zijn vieren.

We mochten om half 2 weg, maar Elynn was zo moe dat ze nog wilde slapen. De kuur is gelukkig goed verlopen zonder rare dingen. Elynn is goed blijven eten en drinken en heeft gelukkig niet hoeven spugen. Deze kuur hebben we ook afscheid genomen van 2 kanjers die geen chemo meer op de afdeling krijgen. Ze worden allebei nog eerst bestraald voordat ze allebei naar Amerika vertrekken.

Inmiddels zijn we ongeveer 13 maanden op deze afdeling en zijn we veel gezinnen tegengekomen. Met de ene gezin heb je een klik en met een andere niet. Sommige staan er niet voor open of zitten alleen maar op de kamer. Wij zijn inmiddels 1 van de langste die op deze afdeling zitten. Sommige kindjes zijn klaar met de behandeling of overlijden of gaan naar Amerika. We gaan in iedergeval deze meiden Aliza en Sofie en hun ouders missen en wensen hun het allerbeste in Amerika en blijven ze zeker volgen op hun blog.

 Er was vanochtend ook een verrassing, want de dochter van een collega kwam langs als clown Mel en ging de meiden schminken en met ballonnen dingen maken.
Ze deed het erg leuk en de meiden vonden het ook geweldig.





In de auto naar huis zei Aimee, gaan we thuis een feestje vieren. Dus ik zei gelijk ja hoor en lekker kinderchampagne drinken. Bedoelde ze dus eigenlijk kerst vieren.

De kadoos lagen al onder de kerstboom dus toen de meiden de woonkamer binnen kwamen zagen ze de kadoos.





Opa en oma kwamen ook gezellig langs en kon opa mooi helpen de kadoos inelkaar te zetten. We hebben de kadoos vandaag gegeven zodat ze er nog lekker mee kunnen spelen.

Elynn krijgt al pijn aan haar billen. We zijn benieuwd hoe nu de aplasieperiode zal gaan verlopen. Het blijft spannend. Voor nu maar hopen dat het meevalt en ze geen koorts krijgt.

Verder eerst maar genieten van de kerstdagen en van elkaar en onze familie.

3 opmerkingen:

  1. carla Buijs van Malssen24 december 2012 om 12:28

    Hallo Rob en Chantal,
    Bedankt voor jullie kaart, dat deed erg goed. Daar door hebben wij deze blog gevonden. Wij hebben via F8zuid een brief gestuurt en hopen dat deze jullie weet te vinden. Een hele fijne en rustige kerst met elkaar gewenst !
    Wij hopen jullie snel te spreken. Groetjes van
    Hans, Carla en Luke en omdat ze nog zo dichtbij is: ook van Esme.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Rob en Chantal,

    Al een tijd lees ik mee met jullie. Via het blog van Lowie van Gorp kwam ik op dit blog terecht. Reageer af en toe. Leef met jullie mee. Wat leuk om te zien dat er dan een foto is met playmobil. Wat een cadeaus! :-) Daar speelde ik ook altijd mee. Nu ben ik net 23. Fijn dat de kuur voorbij is. Hopelijk blijft het goed gaan.

    Ik wens jullie met elkaar een fijne, gezellige en warme kerst toe en alvast een hoopvol en gelukkig nieuwjaar. Hopelijk op weg naar gezondheid. Daar duim ik voor. Daar gaan we voor. Hoop houden.

    Knuffel
    S

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lieverds wat zijn t toch prachtige meiden. tot snel dikke kus jerry joyce myquela en maicylyn

    BeantwoordenVerwijderen