In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

woensdag 5 december 2012

We zijn thuis

Vandaag was een heftige en drukke dag.

Vanochtend eerst bloed geprikt. Oma Rini kwam langs om gezellig mee te gaan naar sinterklaas. In de de hal van h8 zou sinterklaas komen. Het zou om 10 uur beginnen. Van oncologie mochten maar 2 kindjes van de afdeling.  Vorig jaar mocht Elynn ook niet van dr kamer. Vandaag gelukkig wel.

Ernst & Bobbie kwamen liedjes zingen en sinterklaas en zn pieten verwelkomen. Elynn had een mooie tekening voor de sint. Na heel wat liedjes werd Elynn het op een gegeven moment zat en gingen we terug naar de afdeling. Bleek Elynn opdat moment dus door sinterklaas bij zich geroepen. Helaas we waren dus al weg.

Vrij snel kwam de sint en zn pieten op de afdeling en hadden ze voor alle kindjes een kadootje mee.

In Elynn dr kamer nog een mooie foto gemaakt.


Daarna kwamen Ernst & Bobbie ook nog op de afdeling.
Tegen half 4 waren we klaar en kwam opa Joop ons ophalen. De arts vertelde dat Elynn nog wel in aplasie is. Verder is er niks uit de bloedkweken gekomen gelukkig.

Wel fijn om naar huis te mogen.

Eerst thuis de koffers gebracht en toen naar het huis van oma en opa.
Rob en ik zijn nog met Aimee naar zwemles geweest.
Daarna terug naar het huis van oma en opa. Daar hebben we lekker gegeten en werd er nog hard op de deur geklopt. Toen we open deden stond daar de grote zak van sinterklaas. De kinderen zijn weer flink verwend.

Nu lekker thuis. Elynn weer lekker onder de douche geweest en ligt nu lekker te slapen. Vrijdag hebben we een afspraak met onze oncoloog voor de uitslag. Morgen bijkomen van de laatste paar dagen.

Verder zijn we in gedachte bij Sofie en Aliza die het op dit moment beide moeilijk hebben na een hoge dosis chemokuur. Ze zijn zo ziek dat ze sinterklaas en Ernst & Bobbie wel in hun kamer hadden maar te ziek waren om van dit kinderfeest te kunnen genieten. Echt moeilijk en verdrietig te zien.

2 opmerkingen:

  1. Zwarte piet heeft bij ons pakjes voor jullie gebracht! Gelukkig waren jullie weer lekker thuis dus ligt in t postvakje! Groetjes van Evi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat fijn dat jullie weer thuis zijn! Vandaag de uitslag ik duim flink voor een goede uitslag het is jullie zo gegund.
    Vind het ook erg mooi hoe jij ondanks jullie eigen situatie ook nog zo mee leven met de andere kindertjes. Leuke foto's van jullie mooie mopje!

    Xxx

    BeantwoordenVerwijderen