In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

vrijdag 30 augustus 2013

Vrijdag 30 augustus 2013

Nog een paar dagen en dan zijn onze meiden jarig. Het voelt nu al als een groot feest.
Aimée alweer 6 jaar en Elynn een mijlpaal, 4 jaar. Ik had dat niet kunnen bedenken.

Elke dag liggen er al kaarten in de bus. Nu al een big shopper vol. We laten de meiden morgen denk ik de kaarten openen en dan met lijntjes de kamer versieren met kaarten.

Vandaag zelfs bloglezers die een uur naar ons gereden hebben om kadootjes te geven voor Elynn en Aimée.
Ontzettend lief dat de meiden zo verwend worden.

Dit blog is voor mij een dagboek. De tijd gaat zo snel en dit blog is fijn voor later om alles nog eens na te lezen. Ik weet dat het blog veel gelezen wordt. Het voelt raar dat iedereen nu Elynn kent en ons gezin en wij niet weten wie alle bloglezers zijn.
Nu kunnen we dat wel een beetje. Mensen die aan de deur komen met een kaart of me aanspreken en vragen hoe het gaat. Alle mensen die zo aardig zijn geweest om een kaartje naar de meiden te sturen.
Dank jullie wel! Het voelt fijn te weten dat er meegeleefd wordt met onze situatie.

Vandaag moesten we weer naar het AMC voor een gehoortest. 1 van de chemo's kan gehoorbeschadiging veroorzaken en daarom moet Elynn regelmatig getest worden.

Omdat we ruim op tijd aankwamen zijn we eerst naar het lab gelopen om bloed te prikken. Ik zag 1 kindje zitten en meestal gaat het wel snel. Nu dus helaas niet. Prikken ging zoals altijd gewoon goed en toen Elynn klaar was zijn we snel naar de poli gelopen. Gelukkig liep deze uit en werden we al gauw opgehaald.

Op zich ging het goed. Elynn krijgt o.a. een hoofdtelefoon op en dan moet ze als ze een piepje hoort een poppetje in een bus zetten. Soms probeerde ze voor de grap al een poppetje in de bus te zetten zonder dat ze een piepje hoorde. Echt een boefje.
Na 1 onderdeel was ze het al wel zat, maar ja ze was nog niet helemaal klaar. Gelukkig doet Elynn het dan nog wel.

Fijn om te horen dat alles nog steeds in orde is en er nog geen hoorbeschadiging is.

's Middags het spreekuur van de afdeling nog gebeld voor de uitslagen van het bloed.
Elynn is nog steeds in aplasie. Dit hadden we ook wel verwacht. Er zit gelukkig nu wel een stijgende lijn weer omhoog in.

Omdat Elynn nog in aplasie is en ik een spoedopname verwacht had deze dagen, hebben we besloten de dagen dat de meiden jarig zijn met het gezin te vieren en volgend weekend voor de rest van de familie en vrienden.
Het zijn dus deze week veel dagen feest bij ons thuis, maar ja soms moet je het gewoon goed vieren en genieten. De meiden hebben dat zeker verdiend!!!.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten