In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

vrijdag 6 april 2012

2e dag

Vanochtend was Elynn al voor 7 uur wakker en het liefst wilt ze gelijk gaan rennen op de gang. Wanneer ik uitleg dat andere kindjes nog slapen en ze na het ontbijt mag rennen is het goed.

Alleen zijn ze hier niet zo snel met eten rond brengen dus op een gegeven moment gaan we toch even rennen.
Elynn heeft toch iets minder energie. Want het is 1 rondje en dan wilt ze opgetild worden of vooruit geduwd worden.

Eind van de ochtend komen oma en Aimée langs.
Ook komt er een meisje met allemaal mandjes met paaseitjes en een chocolade paashaas. Ze heeft geld opgehaald en de AH heeft dit verdubbeld en nu kwam ze het aanbieden op de afdeling. Wat ontzettend lief dat zo'n klein meisje dit verzint en doet. Blijf toch elke keer weer versteld staan hierdoor. Echt super. Ook weer veel kaarten binnen gekomen. jeetje we worden deze opname overspoeld door mooie kaartjes. Bedankt allemaal.

ook komt er een bak vol met kuikentjes op de afdeling. Deze zijn een dag oud en komen een week logeren op de afdeling. De kindjes mogen ze aaien en oppakken. De meiden vinden het leuk om ernaar te kijken maar niet vast te houden.


Rond 1 uur gaat Elynn slapen. Haar wangetjes zijn helemaal rood. Tijdens het middagslaapje wordt ook de eerste chemo aangehangen. wanneer ze weer wakker wordt zit de eerste chemo erin en is papa inmiddels ook aanwezig.

Papa heeft de ochtend aan de voortuin gewerkt. Hij laat foto's zien en het ziet er echt prachtig uit. Ben er erg blij mee.

De prik in d'r hoofdje ging ook goed en daarna nog een zak chemo.

Oma Rini kwam ook nog even gezellig langs.

En voor het avondeten had Rob heerlijke sushi meegenomen dus we hebben lekker gegeten net.

Elynn ligt nu weer lekker te slapen.
Ook vandaag niet gespuugd.

1 opmerking:

  1. Wat een KANJER is het toch! En wat een leuke aktie van dat meisje. Toch doen ze wel veel voor die meiden hè? Nu toch weer die kuikentjes, erg leuk en lief om te zien! Heel veel sterkte met jullie moppie en hopelijk toch een leuke pasen!!
    Veel liefs & een dikke knuffel
    El x

    BeantwoordenVerwijderen