In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

zondag 22 april 2012

Het gaat.

Woensdag met mijn grote meid naar de musical Klein Duimpje geweest in Almere. Kaartjes waren al een jaar van te voren besteld. Het was nu wel even fijn om even samen met Aimée een middagje samen te hebben.

Opa bracht ons naar Almere en Elynn bleef even bij oma.

We waren mooi optijd dus gingen we eerst nog even shoppen en snoepjes halen.

Om 4 uur begon de voorstelling en we zaten op rij 1. Het was een leuke voorstelling. Aimée vond de prinses erg mooi. Om Joris heeft ze heel erg gelachen en de reus vond ze wel een beetje eng.

Na de voorstelling mocht je met de sprookjesfiguren op de foto en dat wilde Aimée wel.

Aimée met Joris/ Michael van Hoorne Producent

Aimée met Klein Duimpje/ Geert Hoes

Aimée met Prinses Annabel/ Sita

Aimée met de Gravin

Handtekeningen verzamelen
Ook hadden we de cd gekocht en vroeg ze aan iedereen hun handtekening. Daarna hebben we nog lekker bij de Mac gegeten. Het was een geslaagde dag. Volgende musical wordt Doornroosje en daar gaan we natuurlijk ook heen.

Met Elynn gaat het verder wel. Haar temperatuur schommelt heel erg. 's ochtends begint ze meestal met 38.1, 38.2 en zelfs een keer 38.5.
Bij koorts meer dan 38.5 moeten we AMC bellen en krijgt ze voor 5 dagen antibiotica. Alleen Elynn is nooit ziek ziek. Je merkt niks aan haar en is gewoon lekker haar zelf. Dus dan zetpil erin en de dag afwachten. Gelukkig blijft het de rest van de dag dan onder de 38 graden.
Ze begint nu weer aardig te hoesten.

Dinsdag de MRI. Donderdagmiddag belt de Oncoloog de uitslag door en vrijdag gaan we, aangeboden door de BAM een dagje naar Dolfinarium met z'n vieren. Nu maar hopen op mooi weer.

3 opmerkingen:

  1. Leuke foto's! Gelukkig dat het nu aardig gaat. Wel weer stressen deze week he? Wedden dat het vrijdag mooi weer wordt! Victor

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat fijn dat jullie toch naar de voorstelling zijn geweest! Zo te zien vond Aimee het erg leuk!
    wat een goed gebaar van BAM; hoop zeker op een dag met een zonnetje. Ik wens jullie en hele fijne dag met z'n viertjes en ga lekker genieten van elkaar! Dikke knuffel Kim

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel veel sterkte voor morgen weer. En we gaan weer duimen voor positief nieuws. X ing

    BeantwoordenVerwijderen