In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

donderdag 5 april 2012

De eerste dag zit er bijna op.

En we zitten weer in het AMC.

Vanochtend waren de meiden al vroeg wakker. Rob bracht Aimée naar school en rond 9 uur gingen wij richting het AMC.

We werden om 10 uur verwacht.
Toen we op de afdeling aankwamen ging Rob eerst nog even navragen of Elynn de afdeling wel op mocht en dit mocht omdat het contact met het meisje met waterpokken 3 weken geleden was.

We mochten dus gewoon op zaal. Het is druk op de zaal van de kleintjes, maar gelukkig allemaal dagbehandeling dus slapen Elynn en ik met z'n tweeën de nacht.

Voelde me nog steeds een beetje brak van de dag ervoor. Ook slecht geslapen dus het was een zware dag vandaag. Elynn werd algauw aangeprikt en ze mocht nog 2 uur even vrij rond lopen. De arts kwam Elynn op de zaal even nakijken en navragen hoe het de afgelopen tijd is gegaan.

Elynn heeft niet zoveel rondjes nog gerend. Ze wordt een beetje lui. Ze vind het nu leuker om op de paal te staan en voor geduwd te worden.


Rond de middag werd de eerste chemo aangehangen en toen hebben wij Elynn lekker op bed gelegd, zodat ze tijdens de chemo even kan slapen. Dit deed ze ook gelukkig en ze heeft lang geslapen.



We kregen van de pm-er uitnodiging van het kinderbeestfeest op 1 juni. Dit is een besloten feest en wordt gehouden in Artis. Net ons daarvoor opgegeven.

Op donderdag komen altijd diertjes van de kinderboerderij. Cavia's en konijnen maar helaas was Elynn nog zo diep in slaap dat toen ze wakker werd de diertjes al weer weg waren.

Na d'r slaapje de chemo in haar hoofd gespoten gekregen. Ze wordt nu al zo groot. Ze wilde niet eens bij papa op schoot, maar ging zelf op de stoel zitten en het ging helemaal goed zonder te huilen. Dan breekt mijn hart wel weer even hoor. Zo'n stoere meid en ze gaat er allemaal echt super mee om. Echt een super kanjer.

Omdat het morgen goede vrijdag is en maandag bij ontslag 2e paasdag kregen we nu al de ontslagafspraken. Alleen klopte er volgens ons geen hout van. De volgende kuur zal al over 3 weken starten. Op 16 april een poliafspraak met de oncoloog. De MRI stond er niet op en ook geen afspraak met de oncoloog om de uitslag van de MRI te bespreken.

De medewerkster van het secretariaat zei heel makkelijk ja dat moet je dan 16 april maar aan de oncoloog vragen. Lekker makkelijk. Hij loopt af en toe hier op de afdeling laat hem dan even langskomen om uit te leggen of het zo allemaal klopt. Wij zitten ook met onze afspraken etc en we willen gewoon dat alles duidelijk is als deze kuur is afgelopen.
Dit is wel laatste kuur van het protocol, maar dan had de oncoloog het vervolg plan wel eerst met ons mogen bespreken voordat er nieuwe afspraken gemaakt zouden gaan worden.

Als we over 3 weken weer een kuur hebben zou dat betekenen dat Elynn diezelfde dag pas uit aplasie is en nu hebben wij juist die extra week om bij te komen en leuke dingen te doen. Maarja als het inderdaad klopt dan is dat zo. Dan zitten we ook met koninginnendag in het ziekenhuis.
Het wordt in iedergeval nog even vervolgd.

Vandaag ging het in ieder geval verder goed met Elynn. Ze is nog niet misselijk geweest.

Morgen gaat Rob werken aan onze voortuin die echt een opknapbeurt nodig heeft, dus hij komt pas eind van de dag.

Gelukkig komt waarschijnlijk mijn schoonmoeder en Aimée wel eind van de ochtend even langs en 's middags mijn moeder.

Ik wilde ook nog even iedereen bedanken voor alle lieve kaartjes. We hadden nu een heel pakket. Echt super leuk en in sommige zaten ook hele leuke stickers dus Elynn is flink verwend.
Alle kaartjes staan mooi boven het bed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten