In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

maandag 9 april 2012

We zijn weer thuis.

Vanochtend werd Elynn wakker doordat ze niesde en er een flink lading snot uit haar neus kwam. Toen ik haar neusje schoonmaakte zag ik dat haar bedje nat was en de grond. Was de slang van de sonde losgeschoten en was lekker doorgelopen, maarja niet in Elynn d'r buikje.

Elynn wilde weer lekker gaan rennen, maar we zijn maar de speelkamer ingegaan want het andere kindje sliep nog.

Toen we op een gegeven moment wel een paar rondjes gingen rennen toen kwam het lab aanlopen. Elynn moest geprikt worden om te bepalen of ze de volgende dagen extra geprikt wordt in haar hoofdje. De trombo's moeten boven de 80 zijn.

Omdat het nog donker op onze zaal was hebben we het in de speelkamer gedaan. Eigenlijk is de speelkamer verboden voor witte jassen, maar Elynn vind gelukkig alles goed dus is ze daar in haar vinger geprikt.

Daarna mocht Elynn even los lopen. De verpleegkundige zou proberen dat de chemo optijd boven zou komen zodat we lekker vroeg naar huis zouden kunnen.

Aimée en Rob kwamen ook na het ontbijt aan in het AMC.

Rond 10 uur ofzo werd de chemo aangehangen en de kinderarts was ook al in de beurt dan kon dat allemaal snel gebeuren.

Elynn werd aangeprikt door kinderarts die al een tijd geleden voor het laatst dit gedaan had. Haar co assistent was mee en omdat ze het al een tijd niet had gedaan keek er ook een oncoloog mee.
Zelfs Aimée wou voor het eerst mee de behandelkamer binnen om het te zien. Gelukkig vond ze het niet eng.

De Oncoloog was met haar telefoon foto's en filmpjes aan het maken en zou ze door secretaresse door laten mailen. Ontzettende aardige oncoloog dus gelijk met haar over de ontslagafspraken en heropname datum gesproken en zij zou het uitzoeken.

Later kwam ze op zaal en had ze ook met onze oncoloog gesproken en idd de datums worden gewijzigd. Dus hopelijk krijgen we morgen nieuwe ontslagafspraken met de juiste data.

Elynn wilde gaan rennen dus Rob loopt achter haar aan en na een paar stappen valt ze en ze zegt gelijk auw borstje. Wij bang want ze heeft chemo aanhangen en als de naald uit de PAC is gegaan en de chemo loopt gewoon door dan is dat niet goed.

Verpleegster kwam al kijken maar dacht dat het gelukkig meeviel. Ze kon gewoon de pac doorspuiten. Toch bleef druk opbouwen op het infuus dus uiteindelijk naar de behandelkamer en de pleister eraf. De naald zat heel raar gebogen en toch besloten om de naald eruit te halen en opnieuw aan te prikken. Arme Elynn en zo balen want ze moest nog maar een paar uurtjes.

Daarna moest ze dus van ons rustige aandoen. Daarna moet er nog een uur gespoeld worden.
Elynn werd toch wel erg moe dus maar even op bed gelegd.

Bedacht me dat Elynn vandaag ook nog geen medicijn gehad had tegen de misselijkheid dus die moest daarna ook nog worden aangehangen. Dus uiteindelijk duurde het toch nog even voordat we op huis aan konden.

Rond half 3 konden we dan gelukkig weg.

Daarna naar schoonouders geweest en daar hebben we lekker gegeten. Thuis heeft Elynn nog even lekker gedoucht en daarna heerlijk naar bed.

Morgen weer even naar Amc voor prik chemo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten