In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

dinsdag 24 april 2012

MRI

Vandaag stond er weer een MRI op de planning. Gisteren konden we dagcentrum bellen voor de tijdstip dat we werden verwacht.

We kregen te horen dat we om 12 uur ons moesten melden.

Vanochtend al iets eerder vertrokken omdat we eerst bloed gingen prikken in het AMC. Dit ging weer allemaal super goed en vervolgens waren we om half 12 bij het dagcentrum.

Alles ging voorspoedig en om 12 uur konden we al naar boven toe. Daar moesten we ook nog even wachten voordat we de kamer van de MRI naar binnen mochten. Daar waren 3 medewerkers van Anesthesie. Alles ging ook weer goed hier en Elynn heeft weer niet gehuild bij het aanprikken van de PAC en dan gaat het snel. Ze spuiten wat wits in en ze slaapt.

Het begint helaas voor mij ook een beetje te wennen. Ik weet nog de eerste keer dat ze onder narcose ging. Pffff flinke tranen en ook super zenuwachtig. Nu hebben we een broodje en drinken gehaald en rustig gewacht. Alhoewel het duurde wel even.
Om half 2 mochten we bij haar. Ze lag nog diep in slaap en had een zuurstofmasker bij haar liggen.
Na een kwartier begon de verpleger haar langzaam wakker te maken. Ze was nog heel duf en dronken en moest wel even om haar lachen.

Toen werd het even druk in het kleine kamertje want het kindje daarna was ookal klaar en een oogarts ging nog in zijn oogjes kijken terwijl hij onder narcose was. Toen dat allemaal klaar was en Elynn een koekje gegeten had mochten we naar huis.

We waren net voor 3 uur thuis. Daarna nog even AMC gebeld voor uitslag bloed en Elynn zit nog net in aplasie. Dus nog even doorgaan met de medicatie.

Verder de dag ging alles weer goed met haar. Ze is nog steeds niet moe want ze ligt lekker te brabbelen in haar bedje.

Pfffff nu in spanning afwachten op telefoontje van de Oncoloog. Nou maar weer even flink duimen dat de chemo zijn werk blijft doen.

1 opmerking: