In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

dinsdag 9 april 2013

Kuur 18 gestart

Vanochtend op tijd wakker. Alle spullen inpakken voor de opname. Kleren van mij en Elynn.

Afscheid nemen van Aimée. Rob heeft haar naar school gebracht. Daarna heb ik wat kleine boodschapjes gehaald voor tijdens de opname. Tas van Aimée bij oma brengen.

Voordat we richting AMC gingen had ik nog een afspraak. Rob en Elynn gingen even mee. En altijd wordt ik daar extra verwend. Zo nu Elynn ook weer. Ze kreeg een hele mooie horloge en Elynn was daar heel blij mee. Van de week had ze het er nog over dat ze er 1 wilde hebben dus wat leuk dat ze er nu dan toch 1 heeft.

We kwamen op tijd in het Amc aan. Bij binnenkomst kwamen we al bekenden tegen van de afdeling. Zij zijn nu met de volgende stap van de behandeling bezig met bestralen, voordat zij naar Amerika moeten voor verdere behandeling. Leuk om ze nog even tegen te komen en blijven ze zeker middels hun blog volgen.

Elynn rende weer lekker de afdeling op. We kregen een kamer toegewezen waar al iemand lag. Gelijk werden de controles gedaan.

Het was wachten op een dokter. We mochten eerst voor een ECG. Er was laatst in het nieuws over een middel tegen de misselijkheid dat hartritme stoornis kan veroorzaken en er waren al een aantal mensen aan overleden, waaronder een meisje van onze afdeling begreep ik.
Elynn krijgt deze medicijnen ook tijdens de kuur en daarom kreeg ze een hartfilmpje ter evaluatie.
Helaas werden we verkeerd gestuurd, waardoor we weer op de afdeling kwamen.
Gelukkig stond het apparaat op de afdeling en wilde ze Elynn wel tussen door op de afdeling doen.
Omdat Elynn nog geen bed had hebben we het gewoon op de gang laten doen.

Elynn was wel wat aan het tegensputteren, maar gelukkig liet ze het al snel toe. Wel moest ze 10 sec stil blijven liggen en dat was toch wel een beetje moeilijk.

Daarna mochten we de behandelkamer in. Elynn wilde eerst prikje hoofdje.
De nieuwe zaalarts kwam langs om Elynn te bekijken en vragen te stellen.
Prik hoofd ging goed en ook de prik in haar borstje.

Toen moest toch echt ook de sonde die er al 7 weken in zat. Dit is toch echt de handeling die Elynn het allerergste vindt. Gelukkig zetten we toch even door en was het zo gedaan.

Later hoorde we dat het hart filmpje goed was gelukkig.

Verder heeft ze lekker rond gelopen over de afdeling. Tv gekeken op bed en is uiteindelijk de eerste dag toch snel omgevlogen.
Uiteindelijk zitten we gelukkig toch alleen op de kamer, omdat het andere kindje naar huis mocht.

Nu maar hopen dat ze vanavond geen koorts krijgt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten