In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

zaterdag 27 april 2013

Het zit er weer op.

Vandaag was de laatste dag van de antibioticakuur.

Gister en vandaag naar het Amc geweest voor nog 2 verschillende soorten antibiotica.
Het ging gelukkig beide dagen goed. Geen allergische reactie gehad.

Vandaag mocht nadat de antibiotica er in zat en er gespoeld was de naald uit de PAC.
Elynn vind de pleister eraf het vervelendste. Het is best een aardige pleister die er eerst vanaf gehaald moet worden voordat de naald eruit gehaald kan worden.

De verpleegkundige heeft nog bloed uit de PAC gehaald voor bloedonderzoek om te zien of ze nog heel diep in aplasie zit. We hoeven namelijk pas 7 mei weer te prikken. Het is fijn om eventueel te weten of het bloed al opbouwend is.

Nadat de pleister eraf gehaald was, telde de verpleegkundige tot 3. Ze wilt de naald eruit trekken, maar het huidje gaat mee en er klinkt een raar geluid. De verpleegkundige schrok nogal. Gelukkig bleef ik rustig en had Elynn niks in de gaten. Uiteindelijk ging de naald er wel uit, maar er zat een klein buiginkje in. Waarschijnlijk is Elynn erop gevallen. Er zat ook een druk plekje waar de naald zat en de huid rondom de PAC zag een beetje geel.
We moeten wel even opletten komende dagen of het niet gaat ontsteken of er raar gaat uit zien, maar dat zal vast wel goed komen.

Nu is in ieder geval de antibiotica weer klaar en hopelijk nu een tijdje thuis graag zonder teveel rare dingen en het liefst met veel leuke en bijzondere dagen.

1 opmerking:

  1. Wat een dapper meisje is ze toch. En jij zo'n sterke vrouw. Dat is gek om over iemand te zeggen die je niet kent, maar zo voelt het. Ik hoop dat je alle steun krijgt van lieve mensen om je heen. Deze strijd is voor jullie allen uitputtend. Een warme groet!!!

    BeantwoordenVerwijderen