In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

woensdag 3 juli 2013

Dag 2

Het gaat nog steeds goed met Elynn gelukkig.

Vannacht ben ik een paar keer wakker geworden. Ik hoorde Elynn lekker kletsen tegen de nachtzuster die haar aan het verschonen was. Ook wilde Elynn om half 3 's nachts tv kijken.

Vanochtend was het tegen 8 uur dat we uit bed gingen. Ons kamergenootje lag nog lekker te slapen dus na het aankleden zijn we de gang op gegaan. We hebben heerlijk samen ontbeten in de speelkamer.

Gelukkig was haar temperatuur ook weer normaal en geen koorts.

's ochtends was het druk in de speelkamer. Een aantal kindjes een spelletje aan het spelen en 1 aan het knutselen. Elynn was lekker stickers aan het plakken en toen die op waren, hebben we met lijm geplakt.

De prik in het hoofd ging ook goed vandaag gelukkig. De kralenketting is even snel bijgewerkt met de Pm-er.

Nog even gesproken met de dieetiste over het gewicht van Elynn en zij vond dat het op dit moment nog allemaal wel verantwoord. Elynn eet niet overmatig veel en krijgt voldoende binnen. We houden het gewoon nu zo als het is. Mocht Elynn echt veel aan blijven komen kunnen we altijd gaan aanpassen.

Vandaag toch nog een plaszakje om plas op te vangen, omdat de laatste tijd de urine van Elynn weer zo stinkt. Ben benieuwd of hier wat uitkomt.

Verder rustig aan gedaan. Onze kamergenoot mocht vandaag naar huis dus konden wij mooi een plek opschuiven en bij het raam zitten. Nog mooier is dat we nu gewoon lekker de kamer voor ons zelf hebben deze dag.

We hebben heel veel rondjes gelopen, even weer bij Emmatv gekeken. Helaas dit keer geen Bn-er. Opa Joop kwam weer even langs en Rob heeft hier gegeten.


Nu ligt Elynn alweer lekker een half uurtje in dromenland. Morgen zitten we alweer op de helft van de kuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten