In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

dinsdag 31 december 2013

Laatste Mri van 2013

Vandaag voor de laatste keer richting Amc voor de laatste Mri van dit jaar.
Gelukkig stonden we als 2e van de dag, maar helaas best wel weer wachten. Natuurlijk waren we zoals altijd ruim optijd en ja dan moet je gewoon langer wachten.


De anesthesist is een vrouw die we al heel vaak gehad hebben en die begaan is ook met Elynn. Onder narcose ging erg snel. Rob had Elynn al in de Mri gelegd zodat de anestesist Elynn niet slapend hoefde over te tillen.

Na drie kwartier mochten we weer bij Elynn. In de tussentijd even snel langs de afdeling geweest om te vragen wanneer we precies de uitslag zouden horen. Er stond geen afspraak gepland in het systeem dus heeft zij voor a.s. maandag een belafspraak gepland met onze eigen oncoloog.

Elynn was snel echt wakker. Meestal wilt ze altijd doorslapen, maar nu zat ze gelijk rechtop en wilde ze in haar rolstoel. Eerst bekertje limonade drinken en op de gang een ontbijtkoek en mochten we al snel op huis aan.

Het gaat goed met Elynn. Ze loopt alweer zelf alleen erg houterig. Fysio is nu 2 keer thuis langs geweest. Elynn heeft nu ook een bal waar ze 2x per dag op moet zitten. Verder gaat het eigenlijk hartstikke goed en is ze weer lekker haarzelf.

Kerst heerlijk met familie gevierd en verder rustig aan gedaan zodat Elynn lekker thuis kan aansterken, want de operatie is volgende week al. Ik schrijf al en de tijd gaat ook erg snel, maar het idee dat de laatste chemokuur 7 weken geleden is, blijf ik het toch allemaal erg spannend vinden. We zullen het maandag weten als de uitslag van de Mri wordt doorgebeld.

Afgelopen zaterdag was ik met mijn moeder en haar man bij de musical Soldaat van oranje.
In de foyer staan allemaal spreuken. Zo ook deze.


Mijn moeders man zei gelijk: Chantal deze moet je opslaan op je harde schrijf (spreek woordelijk bedoeld he!).

2013 sluiten we vanavond knallend af. Een jaar met weer veel onzekerheid. Meer tijd tussen de chemo's en minder chemo per kuur. Een jaar waar we genoten hebben van de meiden. Ontzettend veel leuke dingen gedaan hebben. Mooie foto's en mooie herinneringen hebben gemaakt.

Laatste maand was wel een spannende en een zware, maar gelukkig is Elynn er goed uitgekomen. Nu op naar 2014. Hopen dat de tumoren in haar hoofd stabiel blijven en de operatie slaagt waarbij zoveel mogelijk van de tumoren uit haar rug kan worden verwijdert. Verder zal die onzekerheid blijven, want hoe gaat de behandeling verder en gaat Elynn het volhouden. Ik probeer niet zover na te denken, want tja zoals de spreuk zegt ik heb er geen invloed op en kan er niks aan doen. Wel hoe wij als gezin en ik ermee om gaat.
Ook in 2014 gaan we er weer vol tegenaan en laat ik ook beginnen met eens goed voor mezelf te zorgen en proberen de strijdt aan te gaan tegen de vele kilo's.

4 opmerkingen:

  1. Rob, Chantal. Aimee en Elynn, jullie zijn alle vier Kanjers!
    Ondanks alle zorgen en onzekerheden hoop ik dat 2014 een voorspoedig en gelukkig jaar gaat worden met meer "rust" en hopelijk verbetering en het allerliefst genezing voor Elynn. Zorg goed voor jezelf Chantal, je bent sterk en een lief mens!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Rob,Chantal,Aimee en Elynn,

    Wij wensen jullie uiteraard ook een heel goed 2014!
    Het nieuwe jaar gaat spannend van start voor jullie,de uitslag van de MRI en de operatie van Elynn die al snel dichterbij komt.

    Lieve Chantal,als je weer in rustigere wateren zit , gaat het vanzelf met de strijd tegen de kilo's, je bent een lieve moeder , echtgenoot en je hebt een warm hart!!
    Ik heb veel bewondering en respect voor de manier waarop jij , ondanks alle onzekerheden en angsten om Elynn steeds positief in het leven staat , en je ook weer er door vecht!
    Probeer niet na te denken over hoe het misschien zal gaan,maar leef met alle goede momenten nu.
    Er straalt zoveel warmte en liefde van jullie gezin af, en op zijn tijd mag je het 'even'niet aankunnen,om daarna de draad weer op te pakken en er weer voor te gaan!

    Liefs Willemijn

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je bent een sterke vrouw Chantal, super knap dat je ook weer aan je eigen gezondheid kan en wil denke. Je weet me te vinden voor hulp. Ik help je graag maar je weet je moet het zelf willen en doen. U Can Do It dat weet ik zeker. xxx maris

    BeantwoordenVerwijderen
  4. lieve Rob en Chantal, Aimee en Elynn, ALLE goeds voor 2014. Wij gunnen jullie het zo erg. Heel veel sterkte de komende weken en wij bidden voor jullie dat het goed mag gaan. Dat zou wel eens fijn zijn !!! Dank jullie voor jullie kaart. Jullie zijn erg veel in onze gedachten. Liefs Hans, Carla, Esme* en Luke

    BeantwoordenVerwijderen