In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

zondag 8 december 2013

Rustig weekendje

Er is weinig te schrijven vandaar dat er nu een paar dagen tussen het vorige blog zit.

Geen prikjes, geen onderzoeken en gelukkig geen uitslagen.
Alhoewel vrijdag kregen we de uitslag van de kweek van de drain en daar kwam niks uit. Ze waren toen al gestart met antibiotica voor hersenvliesontsteking. Ook is er niks uit de laatste bloedkweek gekomen.

Het gaat elke dag beter met Elynn. Weer lekker praten, stickeren en puzzelen. Ook weer wat drinken en eten. Wel wilt ze nog af en toe slapen. Dan geeft ze echt aan dat ze moe is en gaat dan liggen. Soms gaat ze dan ook echt slapen, maar soms is ze een beetje rond aan het kijken en met zichzelf aan het praten.

Ook het Amc is inmiddels in de kerstsfeer. Elynn merkt er allemaal weinig van. Ze mag nog niet van haar kamer en het is zo onhandig dat het infuus in haar voet zit.

Net afscheid moeten nemen van een huilende Aimée. Het blijft moeilijk en voor haar wordt het ook steeds moeilijker. Elynn is al 2 en een halve week opgenomen en we hebben geen idee nog hoelang. Maar ja morgen moet ze toch echt naar school. Rob is met haar mee naar huis en brengt haar ook naar school morgen.



5 opmerkingen:

  1. Heb laatste dagen weinig gelezen. Zie net jouw blog, scrol naar beneden, zie een foto van een joekel van een kerstboom met daarvoor een stralende meid. De volgende foto zie ik een stralende Elynn. Mijn hart maakte een sprongetje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat fijn om weer effe wist te lezen over jullie en elynn je straalt meisje en aimee mooi voor die grote kerstboom geniet van elkaar de stckers zijn onderweg Gr van een mama en Marit

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gelukkig, geen onheilspellende stilte van de afgelopen dagen! Aimée wat een enorm leuke foto van jou voor de kerstboom! En ook heerlijk om Elynn weer een beetje te zien lachen!
    Liefs.
    MrsP.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie foto's van jullie 2 prachtige meisjes!
    Leuk om te zien dat Elynn zit te stralen in haar bed!
    En een lieve foto van jullie oudste meisje!

    Begrijpelijk hoor dat Aimee het moeilijk vindt steeds weer haar mama en zusje te moeten achterlaten,maar ze is net zo'n kanjer als Elynn,en redt het wel!!
    veel liefs voor jullie!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Rob en Chantal, Heerlijk om te zien dat Elynn steeds wat beter gaat. Om haar weer te zien lachen doet ons goed. Jullie doen het goed, hoor !. Ook met Aimee. Omdat jullie haar overal bij betrekken weet ze dat zij ook belangrijk is en dat jullie ook zielsveel van haar houden. Zet 'm op. Bedankt voor je kaart. Groetjes Hans, Carla, Esme* en Luke

    BeantwoordenVerwijderen