In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

dinsdag 10 december 2013

Steeds beter

Met Elynn gaat het steeds beter. Ze praat weer lekker, wilt weer stickeren en puzzelen. Ook begint ze meer te eten, snoepen en drinken. Ook beweegt ze beter. Helaas heeft ze nog steeds infuus in haar voet en mag daar niet op staan. Elynn zit eigenlijk de gehele dag in bed, behalve als haar bed verschoond wordt dan gaat ze heel even op de bank zitten.

Gisteren vertelde de nieuwe zaalarts dat uit de bloedkweek van afgelopen vrijdag ook de herpesvirus in het bloed is gevonden. Hiervoor kreeg Elynn al medicatie.

Vanochtend was het weer een vroeg ochtendje voor Rob. Om 5 uur werd er weer koorts gemeten en kwam de kinderarts infuus prikken om weer nieuwe bloedkweken te nemen.

In de middag wordt Elynn moe en slaapt een paar uurtjes. Fysio is nog langs geweest en heeft een paar oefeningen met Elynn gedaan. Morgen komt ook de meester langs om iets met Elynn te gaan doen.

Een andere kinderarts is in de middag nog langs geweest om de bultjes op Elynn te kijken. Het lijken geen blaasjes en Elynn heeft wel vaker uitslag wat later verdwijnt dus ze kijken het even aan.

Ze hebben overleg gehad en ze gaan de kinderchirurg opdracht geven om toch weer een PAC te plaatsen. Dit zal begin volgende week plaats gaan vinden.

Donderdag komt de oncoloog langs om de planning een beetje door te bespreken. We willen wel een beetje weten hoe of wat. Ook al weten zij ook nog niet alles en is het gewoon eigenlijk voor allemaal afwachten hoe Elynn verder gaat reageren. Toch is het wel fijn om ook weer even de oncoloog zelf te spreken om te horen hoe hij het allemaal ziet.

Ik ben nu lekker een dagje thuis om bij Aimée te zijn. We proberen elkaar een beetje af te lossen.
Aimée mist nu papa en Elynn heel erg, maar is blij dat ik er ben. Het liefst is ze met z'n alle gewoon thuis. Dat is ook het allerliefste wat ik zou willen.

Morgen middag weer richting Amc. Aimée heeft een afspraak op de psychosociale afdeling voor een spelobservatie om te kijken of zij misschien extra hulp nodig heeft.

1 opmerking:

  1. Fijn om te horen dat het steeds iets beter gaat,maar er is nog een lange weg te gaan voor jullie!
    Gelukkig dat jij ook even thuis kan zijn met Aimee,dat verdelen van aandacht is ook heel lastig,en je moet je al zo vaak verdelen!
    Even uit de ziekenhuissfeer!
    Succes met Aimee morgenmiddag,en een knuffel voor jullie allemaal!

    liefs Willemijn

    BeantwoordenVerwijderen