In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

vrijdag 20 december 2013

nog 1 keer.

Morgen nog 1 keer richting Amc voor antibiotica en dat zit de kuur van 3 weken erop.

Rob is elke dag met Elynn heen en weer gereden. Woensdag zijn Aimée en ik wel mee geweest, want Aimée had weer een spelobservatie bij de psychosociale afdeling. Het is niet zo dat Aimée nu echt een probleem heeft, maar het is wel fijn dat Aimée eigenlijk voor iets leuks en voor haarzelf nu ook naar het Amc moet. Ze kan daar heerlijk spelen en ja ze moet ook wel wat praten, maar de psycholoog kan eventueel Aimée bij sturen of tips aanreiken.
Ze maakt ook een map aan met tekeningen en foto's dat Aimée als het straks afgelopen is ook wat meekrijgt wat ze gedaan heeft en daar in terug kan kijken.

Vanochtend was er op school kerstontbijt. Ik zou bij Aimée gaan helpen en Rob met Elynn naar haar klas en dan kon Rob daar ook meehelpen.

Super leuk en fijn dat Elynn erbij kon zijn.


Fysiotherapie bijna geregeld. Vandaag stond de fysiotherapeut op de voicemail dus wel alweer bij haar ingesproken. Zou fijn zijn als dat gestart kan worden. Hopen dat het nog een beetje gaat lukken met de feestdagen die eraan komen. Elynn kan nog steeds niet zelfstandig lopen en ze is nogal zwaar dus dat kost voor ons ook heel veel moeite Om haar te tillen en te verplaatsen. Ze is wel echt trots op haar rolstoel. Ik moest in het begin erg wennen aan het idee en beeld van Elynn in een rolstoel, maar we zijn er echt heel blij mee. Zeker nu ze ook echt niet loopt.

Wel heerlijk dat Aimée nu vakantie heeft dan kunnen we fijn 2 weken bij elkaar zijn zonder hopelijk veel afspraken maar wel met onze familie om ons heen.

Vandaag oncoloog nog telefonische gesproken, maar hij heeft neurochirurg nog niet gesproken dus hij weet nog helemaal niks. Zoals ik het nu zie zal het dus waarschijnlijk niet meer dit jaar gebeuren. Maarja we kunnen toch ook niet te lang wachten, want chemo zou toch ook weer gestart moeten worden.
Nu maar hopen dat we maandag meer weten.

1 opmerking:

  1. Lieve Elynn en familie,

    Wat goed om te lezen dat het ieder dag een klein beetje beter met je gaat!
    Wat ben jij een ongelofelijk sterk meisje zeg!!!

    Ik wens jou en je familie hele mooie, warme en gezellige kerstdagen toe!
    Het allerbeste voor 2014!!

    Lieve, warme groet,
    Esther uit Numansdorp

    BeantwoordenVerwijderen