In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

woensdag 20 november 2013

Bijzondere Schipholdag

Een aantal weken geleden was er een bericht van stichting Opkikker voor kindjes die al eens een Super Opkikkerdag gehad hebben wat hun wens nog is. 

Elynn vindt 2 dingen geweldig: dat is vliegen en draaimolens. Ik dacht laat ik op dit bericht reageren en een paar dagen later werd ik door stichting Opkikker gebeld dat wij waren uitgenodigd voor een speciale schipholdag. 

Gisteren 19 november was het zover. De dag werd mede georganiseerd door de club, een samenwerking van een aantal luchtvaartmaatschappijen, afhandelaren en de luchthaven Schiphol. Zij vergaderen elke 3 maanden en laatst was het de 100ste vergadering en om die feestelijk te vieren wilde zij wat terugdoen aan de maatschappij en zo hebben zij stichting Opkikker benaderd om een aantal gezinnen uit te nodigen voor een speciale dag. Omdat ik van te voren niet wist wat precies het programma was en ook niet wist of er misschien gevlogen werd had ik al aan het AMC gevraagd of Elynn mogelijk zou mogen vliegen ivm dalende bloedwaarde. Er is namelijk idd een grens van trombos ivm mogelijke inwendige bloedingen. 

Maandag is oma Annie nog met haar naar het ziekenhuis gegaan om bloed te prikken en toen bleek dat het dus wel zou mogen. We moesten om half 9 ons melden in het Hilton hotel bij Schiphol. In verband met file zaten we al om 7 uur in de auto. Uiteindelijk waren we met 5 gezinnen, 2 mensen van stichting Opkikker en medewerkers van de club. 

We hebben een heerlijke dag gehad en een bijzondere rondleiding achter de schermen van Schiphol gekregen. We zijn op plaatsen geweest waar je normaal gesproken nooit mag komen. Elynn is in een vliegtuig simulator geweest en we hebben wel in een echt vliegtuig gezeten en een rondje over de banen gemaakt, maar we zijn niet de lucht in geweest. 
We hebben ontzettend veel gezien en gedaan, teveel om allemaal op te noemen. Het was een lange dag, af en toe dan vielen de oogjes van Elynn bijna dicht als we weer in de bus zaten, maar voor de rest heeft zij deze dag ook echt genoten. Bij het afscheid hebben we nog allemaal een goodiebag gekregen. 
Het was echt een mooie/ bijzondere dag. Fijn dat wij waren uitgekozen en dit hebben mogen meemaken als gezin.
















3 opmerkingen:

  1. Superfijn!
    Een fijne opkikker voor jullie allemaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. jullie hebben het dik verdiend!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik hoop dat jullie heerlijk zijn verwend en opgekikkerd,om er de komende tijd weer samen tegen te kunnen!
    Fijn dat de stichting Opkikker deze leuke dagen regelt,zodat je samen met het hele gezin ergens anders mee bezig bent dan de ziekenhuiswereld waarin jullie al vaak genoeg zitten!!!

    BeantwoordenVerwijderen