In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

vrijdag 8 november 2013

En dan is daar het telefoontje van de Oncoloog

Rond 2 uur gaat de telefoon. Het is een 020 nummer, dat betekent Amsterdam.

Rob neemt op. Het is het verpleegkundige spreekuur. De vraag is waarom er niet bloed geprikt is vandaag.
Ik had al eerder overleg gehad met een andere verpleegkundige dat we dan a.s. maandag voor de kuur zouden gaan prikken, maar nu door de uitslag van de MRI is nog helemaal niet duidelijk voor ons of de kuur doorgaat en dat de oncoloog ons vandaag nog zou bellen.

half uurtje later belt de oncoloog. Het stond niet in zijn agenda dat hij ons zou bellen, blijkbaar is er iets fout gegaan. Gelukkig voor ons dat dan VPK heeft gebeld en zij naar hem is toe gegaan.
Zal je altijd zien, zit je gewoon te wachten op een belangrijk telefoontje en dan heeft de oncoloog het vergeten te noteren.

Even een korte samenvatting wat nu het plan is.

De kuur van a.s. dinsdag gaat gewoon door. Er zit dan 7 weken tussen de vorige kuur. Dus die moet ook eigenlijk gewoon plaatsvinden.

De 26ste van november hebben we een poliafspraak met de Neurochirurg voor kennismaking. Oncoloog gaat daarna met Neurochirurg bekijken wanneer de beste periode is voor Elynn om geopereerd te worden, omdat zij eerst na de chemokuur in aplasie komt.

Tijdens de operatie wordt hopelijk 2 onrustige plekjes in haar rug weggehaald. Daarna is het even afwachten wat uit de biopt komt. Eventueel wordt er gedacht aan bestralen van alleen de nek en rug.
Maar dat komt allemaal daarna wel en is nog onduidelijk, maar wel genoemd.

Eerst dus maar de chemokuur en daarna het gesprek op 26 november met de Neurochirurg.

1 opmerking:

  1. Wat een agenda vol heb je dan. Moeilijk te bevatten dat dit om jullie eigen kind gaat lijkt me. Zo heftig! Heel veel moed voor de volgende chemo.
    (prachtige foto's van jullie welverdiende vakantie in villa pardoes)

    BeantwoordenVerwijderen