In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

vrijdag 20 januari 2012

einde 3e kuur 20-1-2012

Vandaag moesten we weer naar het AMC voor de laatste chemoshot van deze derde kuur.

Dinsdag mochten we lekker naar huis, maar het duurde wel even voordat we mochten. Het was nogal druk op de afdeling en iedereen mocht eerder dan Elynn. Elynn kreeg ook nog een nieuwe sonde omdat deze verstopt was. Uit eindelijk was het in de middag dat ze de chemo kreeg en een nieuwe sonde en toen lekker naar huis.

En wat was en ben ik nog steeds moe. pfff lag 's avonds al om 8 uur te slapen. Met Elynn gaat het goed. Ze spuugt ongeveer 1 x per dag een klein beetje omdat ze nu ook weer de SDD medicatie 4x per dag moet innemen en echt lekker zijn ze niet. Ook de sondevoeding weer aan opbouwen want in het zkhs kreeg ze minder ivm misselijkheid.

Verder is ze lekker vrolijk. met Aimée gaat ook alles goed gelukkig. Sinds een week blijft ze 's middags over op school. Vooral om praktische redenen maar ook omdat Aimée het al een tijdje aangaf. Heel veel kindjes uit haar klas blijven ook over dus dat wilde zij dan ook.

Elynn heeft al veel kaarten gekregen. Echt super leuk en soms zit er ook een kadootje bij. Wat is ze blij met alle aandacht en mama en papa natuurlijk ook. Zelfs Aimée wordt niet geheel overgeslagen want ook voor haar zit er af en toe een kaart in de brievenbus.

Nu komt de aplasieperiode er weer aan dat we moeten oppassen omdat ze dan verminderde weerstand heeft en de kans dat ze koorts krijgt erg groot is. Als ze koorts krijgt in de aplasie dan wordt ze gelijk weer voor 5 dagen opgenomen en krijgt ze een antibioticakuur. Verder moet er regelmatig bloed worden geprikt. Voor alsnog staat de volgende kuur gepland op 10 februari.

Aan het puzzelen in de speelkamer

Elynn krijgt chemo in d'r hoofd gespoten.
Vandaag heeft Elynn ook een regenboogkristal gekregen van st. de Regenboog. Zij komen 1x per maand op de afdeling. Hartstikke leuk en we gaan deze ook zeker ophangen in haar kamer.

Verder ben ik deze week ook maar lid geworden van de VOKK. Vereniging ouders, kinderen en Kanker. 1 van hun projecten is bv de kanjerketting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten