In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

zondag 1 januari 2012

2012

Dit schreef een vriendin op haar facebookpagina en ik vond het helemaal toepasselijk ook voor onze situatie waarin wij nu helaas zitten.
Tijd is m'n grootste vijand. Maar toch sta ik hier, met m'n glas geheven, op de toekomst. Een nieuw jaar, nieuwe kansen, nieuwe mogelijkheden. Een nieuw jaar waarin de hoop weer mag groeien, de kennis mag toenemen en we meer lucht hopen te krijgen. Ik wens iedereen de mooiste eigenschap van het leven toe voor 2012: blijf achter elke donkere wolk de zon zien en vier het leven! 
Oudjaarsdag was een rustig dagje. Aimée moest zwemmen en toen zij aan het zwemmen was met mijn moeder, broers, zus en kinderen kop koffie gedronken. Met nichtje Amber Aimée van zwemmen gehaald. Ouders stonden voor het raam te kijken terwijl het geen kijkles was dus we hebben nog net kunnen zien dat Aimée het water in sprong.
's Avonds lekker gegourmet met schoonouders en toen de kids op bed lagen hebben we gekaart, 21 met kleingeld. En goh ik had gewoon winst en was aan de winnende hand. Rob was al 2x bankroet en moest geld lenen hahahaha:-).
Om kwart over 11 was de sondevoeding op en moest deze verwisseld worden en vervolgens de kids om kwart voor 12 wakker gemaakt. Om 12 uur de kinderchampagne ontkurkt. En tja en dan is het best dubbel gelukkig nieuwjaar!!!!.
De kids waren nog erg moe. Heel even naar het vuurwerk gekeken. Elynn wilde al snel weer naar bed en Aimée nog wel heel even opgeweest. Er werd hier in de buurt niet zo heel veel afgestoken.
Vandaag was het ook een lekker rustig dagje. Lekker thuis in de pyama's.
Om 4 uur weer medicijnen en toen ging het helaas weer mis. Elynn spuugde de sonde er weer uit. En het ging zo goed! Amc gebeld en moesten naar de eerste hulp. Rob is met Elynn gegaan om 5 uur. Ik ben met Aimée thuis gebleven en samen nog maar gegourmet, want we hadden van gister nog zoveel vlees over.
Rob hield me op de hoogte. Eerst moest er bloed geprikt worden en wachten op de uitslag. De witte bloedplaatjes zijn 38 dus ze mochten een sonde inbrengen en vervolgens waren ze pas om 9 uur thuis.
Nu liggen de kids lekker te slapen. Morgen nog een dagje en dan dinsdag de MRI.

5 opmerkingen:

  1. Allereerst een heel gelukkig en gezond nieuwjaar!! Hoop echt dat jullie grootste wens uit gaat komen! Er komt een hele spannende tijd aan en ik duim voor jullie dat alle ellende van de laatste tijd niet voor niets geweest is en dat de chemo gedaan heeft wat ie moest doen. Heel veel liefs!! Carla xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hey wijffie,

    Heel veel succes morgen! ik ga heel erg duimen voor jullie dat de MRI positief nieuws gaat brengen.
    dikke kus monique

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey lievies, allereerst de aller beste wensen en heel veel gezondheid voor 2012!! En voor morgen heel veel sterkte, wij duimen voor jullie dat de chemo zijn best heeft gedaan!
    Hele dikke knuffel El xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Rob en Chantal, allereerst de allerbeste wensen met heel veel goede gezondheid voor 2012. Morgen een hele spannende dag voor jullie. Heel veel sterkte ik duim voor positief nieuws.
    Marjolein Kerklaan

    BeantwoordenVerwijderen
  5. heel veel sterkte morgen wij gaan duimen tot het vel van onze vingers los laat.
    dikke kus voor jullie allemaal.
    sylvia

    BeantwoordenVerwijderen