In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

zaterdag 27 oktober 2012

Kuur 13 zit erop

Vanmorgen worden we wakker door de sonde pomp die piept. Het is 8 uur dus mooie tijd om op te staan. We worden om half 10 in het Amc verwacht voor de laatste chemo.

Als we op de lift wachten op het parkeerdek worden we geroepen. Sofie en haar moeder komen er ook aan. Sofie komt voor een bloedtransfusie. Waarschijnlijk wordt ze dinsdag geopereerd dus het is super spannend voor hun. Ook omdat het nog niet helemaal zeker is. Sofie moet naar Amerika voor verdere behandeling en het gaat super goed met de stichting SuperSoof. Er zijn veel acties en geld inzamelingen. Goed om te zien dat er veel gedoneerd wordt. Ondanks dat het natuurlijk voor ouders verschikkelijk is dat het moet.
Bij sofie was vanochtend een tand uit haar mond gekomen en bij Aimée zat de boventand ook al een paar dagen erg los. Aimée was er lekker mee aan het draaien en opeens zat hij in haar hand. Aimée helemaal trots. Dus nu zijn allebei haar voortanden boven eruit.

Op de afdeling is het rustig. Het is weekend en een aantal patienten slapen nog. We moeten even wachten. Als Elynn de behandelkamer in mag, gaat Sofie en haar mama ook mee. Ze wilt het wel eens zien hoe het prikje bij Elynn gaat.
Ook de oncoloog komt voor het eerst sinds 13 kuren kijken hoe het gaat en of alles volgens protocol gaat.

Alles gaat weer hartstikke goed en we willen gauw weg. Aimée wilt het liefst nog blijven om met de vrijwilligster te spelen. We rijden nog even langs de speelgoedwinkel in Muiden om wat te kopen. En ja hoor de meiden mogen ook wat uitkiezen. Elynn wilt natuurlijk uiteindelijk strijkkralen en Aimée make up.

We zijn daarna naar Rob z'n ouders gereden en ook neefje Thijs kwam langs.
Aimée is zo lief en dol op Thijs en ook Thijs lacht als Aimée tegen hem praat.
We eten daar tussen de middag vis en gaan daarna naar huis.

Rob z'n vader komt daarna bij ons thuis om de tuin op te ruimen en ook in de woonkamer wordt de bank verplaatst.

Aimée en ik doen nog wat boodschapjes. Van de buurvrouw hebben we veel superdieren kaartjes van de AH gekregen en de dubbelen doen we op de post voor Post voor Kanjers, die deze weer voor andere Kanjers spaart.

Eind van de dag komt mijn zus met 3 van haar zoons nog even langs. Zij waren lekker een week met vakantie.

We gaan lekker met z'n viertjes nog gourmetten. Elynn eet 2 stukjes kip. Toch wel verbaast dat ze wel wat eet en het niet gelijk uitspuugd.

Ze heeft echt heel erg last van haar billen. Ze knijpt heel vaak in haar handen en je ziet haar vertrekken van de pijn. Ook zegt ze steeds dat ze pijn in haar billen heeft. We houden het vet en verschonen haar vaak.
Helaas na de tip vergeten om maizena te kopen vandaag.

Na het douche is ze lekker gaan slapen. Gelukkig slaapt ze wel goed.

Rob is alweer bang voor de koorts. Voor het slapen gaan was ze 37.9. Ze is nu nog niet in aplasie, maar na het weekend wel.

Van de 12 kuren die ze al heeft gehad, heeft ze 11 keer koorts gekregen in aplasie of was ze uitgedroogd door spugen en diarree. Dus 11 keer na de chemokuur een spoedopname van minimaal 5 dagen. Het is afwachten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten