In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

vrijdag 26 oktober 2012

vrijdag 26 oktober 2012

Morgen de laatste chemo van deze kuur.

Het gaat opzich goed met Elynn alleen d'r billen gaan nu kapot en zijn erg rood dus ze heeft veel pijn bij het plassen en poepen.

Ze krijgt nog steeds medicatie tegen de misselijkheid en vandaag ook weer gestart met de SDD medicatie.

Gisteren nog een leuke middag gehad. Het sprookjes concert on tour was in Huizen. Vorige maand waren we ook al geweest maar omdat het zo leuk was en ze in Huizen waren zijn we nog een keer geweest.

Elynn begon wel op een bankje naast haar zus, maar uiteindelijk belanden ze toch in de kinderwagen. Aimée was wel lekker aan het mee zingen en dansen en na het concert nog met Sita op de foto geweest.




Vanochtend vroeg naar het AMC en daarna hebben ze me bij mijn werk afgezet.

Vanmiddag belde de oncoloog dat gister Elynn in het grote overleg is besproken en dat de radiologen het gaan bespreken en ook internationaal zullen gaan overleggen. Het gesprek van maandag is daarom verzet naar vrijdag. Mogelijk weet hij dan iets meer. We wachten dus nog maar af.

Vanavond gezellig bezoek gehad.

Morgen dus laatste keer naar het AMC en 's avonds gaan we gezellig met zijn vieren gourmetten.

1 opmerking:

  1. Al een tijdje lees ik met jullie mee. Heb veel bewondering voor jullie, ondanks die slopende ziekte genieten jullie van de positieve dingen. Ik kan niets anders dan een kaarsje branden voor jullie en dat doe ik dan ook met regelmaat.
    Misschien een kleine tip voor de rode billetjes, wij gebruiken bij ons bij het kinderdagverblijf maïzena. Klinkt misschien een beetje vreemd, maar er is niets dag beter helpt..

    Liefs Iris

    BeantwoordenVerwijderen