In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

woensdag 24 oktober 2012

We zijn weer thuis

We zijn weer lekker thuis, maar echt ontzettend moe.

Opzich heeft Elynn het goed gedaan. Ze heeft niet gespuugd, maar je merkt wel dat ze er meer last van heeft. Waarschijnlijk ook omdat de chemo in dr hoofd is aangepast

Maandag ben ik naar mijn werk geweest en heeft mijn moeder op Elynn gepast.

Gisteren met Aimée in het Rmcdhuis geslapen en Rob bij Elynn.

Gister ook de kralenketting bijgewerkt en ook de kraal voor de opkikkerdag. De kralenketting wordt erg lang en indrukwekkend. Mede patientjes die net beginnen kijken echt naar Elynn dr ketting. Ik zal niet zeggen dat ze jaloers zijn, want het is helaas niet iets om jaloers op te zijn.


Gister kwam een meneer op de afdeling met 2 kaarten voor de meiden. Hij ging snel weer weg. Bleek het een kaart te zijn van de vrijwilligster van de super opkikkerdag. Echt super lief en wat een verrassing, leuk voor de meiden.

Gesprek gehad met de maatschappelijk werkster hoe het nu gaat en dat we het moeilijk vinden om met de onzekerheid om te gaan. Zeker gezien de verhalen van afgelopen tijd van patientjes met hersentumor. We zien en horen weinig succesverhalen zeg maar.

Ook weer veel nieuwe kindjes.

Van het weekend is het een jaar geleden dat we naar het WKZ moesten en Elynn gelijk werd opgenomen. Heftig ik ben er steeds mee bezig hoe het vorig jaar was en ging. Ik begin het weer een beetje te herbeleven. Zeker nu alle data eraan komen.

Ook is het van het weekend een jaar geleden dat we een gezin in het WKZ hebben ontmoet waar we nog steeds contact mee hebben. Zo bijzonder dat in de slechtste tijd van je leven er mooie vriendschappen ontstaan.

Nu nog 3 dagen terug naar AMC voor chemo in d'r hoofd en dan zit kuur 13 erop.
We verwachten dat we volgende week wel weer in het AMC zitten omdat Elynn koorts heeft.

Nu nog maar even genieten dat we lekker met z'n vieren thuis zijn.

1 opmerking:

  1. het was n verkeerde plek om elkaar te ontmoeten.maar we hadden jullie niet willen missen, jullie zijn.toppertjes tot morgen lieverds kiss van ons

    BeantwoordenVerwijderen