In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

dinsdag 30 oktober 2012

Toch koorts opname duurt dus wat langer

Het is vroeg. Ik hoor dat Elynn d'r temperatuur gemeten wordt. Ik hoor 2x een piep. Waarschijnlijk in beide oren gedaan. Ik trek al gelijk de conclusie dat Elynn koorts heeft.

Ik slaap verder en als ik heel even mijn hoofd omhoog doe merk ik dat de kinderarts en verpleegkundige in de kamer staan. Ze willen geen lamp aan doen zodat Elynn wakker wordt. De kinderarts vermeldt dat de antibiotica gestart wordt.

Als ze de kamer uit gaan is Elynn wakker en ik inmiddels ook wel. Het is half 7.

Elynn gaat tv kijken en ik kleed me aan.

We lopen nog een paar rondjes over de gang nu iedereen nog slaapt.

De kinderarts komt langs. Kijkt haar na en overlegd me de verpleegkundige. Pijnstilling gaat omhoog omdat Elynn echt pijn heeft aan haar kont. Ze krijgt oogdruppels omdat ze zoveel in haar ogen wrijft. Verder is het gewoon 5 dagen antibiotica.

Rond 10 uur is ze weer moe en wilt ze weer slapen. Mijn moeder, zus en kleine neefje Nick komen als verrassing langs.

Als zij weg gaan wordt Elynn geïnterviewd door Emmatv over presenteren. Elynn zegt niet zoveel. Het zal mijn niet verbazen als ze morgen niet in de uiteindelijke uitzending zit.

Rond middaguur is de temperatuur 38.4.

Opa Joop komt nog gezellig langs en ook papa komt na zijn werk.

Elynn zit te knikkebollen aan tafel en ze valt zo in slaap. Het is 4 uur en legt haar in bed. Ze ziet zo wit, eigenlijk verwacht ik dat de hb laag is.
Als de verpleegkundige haar temperatuurt is deze 39.1.

De artsen komen gelijk weer langs. De arts geeft een ander zalfje voor haar billen, maar verder niks. Elynn wilt weer geen avondeten.

Ook 's avonds lopen we even over de gang omdat deze dan leeg is. Inmiddels is de koorts weer gedaald.

Ze is nu nog wakker maar moet wel van me slapen.
Ik hoop dat de pijn minder wordt. Als het goed is wordt er morgen weer bloed geprikt.

Ook zie ik eindelijk morgen Aimée 's middags weer. Ik mis mijn grote moppie.

De foto's van de super opkikkerdag zijn binnengekomen. Ik ben benieuwd naar alle foto's. Ik moet nog even geduld hebben totdat we weer thuis zijn.


Vandaag is het precies een jaar geleden dat Guusje is overleden, Het is voor mij precies een jaar geleden dat ik op het blog van Kanjer Guusje las over de F toren van het AMC en de wereld van kinderkanker. Wij zaten op dat moment nog in het WKZ in onzekerheid en wachtend op een diagnose. Nog niet wetende dat we zelf 2 weken later de afdeling f8 Noord van het Amc zouden oplopen.

Vandaag het boek van Charlotte Dematons, Nederland van mijn moeder en Pascal gekregen. Tenminste niet ik maar Elynn en Aimée. Een zuster op de afdeling vertelde daar gister al over en was daar zo enthousiast over. Ook is er een tekening waar de oude f8noord afdeling op te zien is. Wat een ontzettend leuk boek is het. Heb er zin in om morgen er met Aimée in te kijken.

1 opmerking:

  1. Wat erg dat Elynn niet echt opknapt, dat ze nog zoveel pijn aan haar billen heeft.
    Ik gun het jullie zo om fijn naar huis te kunnen,
    want wat is nou fijner dan lekker met z'n viertjes thuis te kunnen zijn.

    Ik duim voor jullie mee, dat de koorts gaat zakken.

    Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen