In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

woensdag 6 juni 2012

dinsdag 5 juni 2012

's nachts wakker omdat Elynn begon te spugen. De avond ervoor mocht Elynn van het infuus af blijven maar zal het middel tegen de misselijkheid door de sonde worden gegeven.

Ik was al een beetje huiverig omdat Elynn juist daarvan altijd misselijk wordt, maar dacht laten we het proberen. Het geven tijdens de voeding. Deze kreeg ze om 10 uur 's avonds, maar helaas toch gespuugd. Helaas werd het jongetje dat bij ons op de kamer sliep ook wakker. Dus de nachtzuster erbij om bed te verschonen. De sonde voeding niet meer aangezet.

Gelukkig sliep Elynn gelijk weer en ook het jongetje.











Meestal komt dinsdag altijd het lab om te beoordelen of de trombo's nog hoog genoeg zijn om de kuur nog 3 dagen voor te zetten maar die kwam niet.

Chemo's werden snel aangehangen. De zaalarts kwam ook nog even langs en keek Elynn nog even na. Ik vertelde over het lab en zal nog even nagekeken worden.

Toen de zuster de chemo via het infuus inspoot heeft ze gelukkig eerst bloed afgenomen.

De kralenketting vandaag weer even bijgewerkt.

Vandaag kregen we bezoek van een moeder die we in het WKZ ontmoet hebben. Zij en haar zoontje lagen bij ons op zaal toen wij de vreselijke diagnose kregen. Zij en nog een ander echtpaar heeft ons deze dagen ook echt erdoor heen geholpen en hebben we zelfs die dagen nog kunnen lachen. Aan beide hebben we veel gehad en nog steeds.
Nu zouden we elkaar eindelijk sinds november weer ontmoeten.

En wat leuk om haar weer gezien te hebben. Elynn nog verwend door haar.

Ook moest ze van Elynn mee naar de behandelkamer voor de chemo in de hoofdje. Gelukkig is ze wel wat gewend. Daar kregen we ook te horen dat de trombo's voldoende waren dus kon de kuur woensdag, donderdag en vrijdag gewoon doorgaan.

Deze foto heeft ze van ons gemaakt.
Helaas waren de ontslagafspraken niet gemaakt. Die krijgen we nu donderdag. Voor ons heel belangrijk want tja naar deze afspraken leven wij en kunnen we erom plannen en doen. Nu moeten we dus nog even op wachten.

Ook hebben we de DVD van de uitzending van gister gehad van Emmatv waarin Elynn heeft meegedaan. Erg blij mee en leuk om het in ons bezit te hebben. Kunnen we de familie er ook van laten genieten en hebben we een mooie aandenken.

Om half 2 was Elynn klaar en konden we weg. Naar het RMD huis.
Bedden opgemaakt en Rob heeft Aimee opgehaald.

Daarna hebben de meiden nog even gespeeld en hebben we lekker bij de Mc donalds gegeten en vroeg naar bed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten