In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

maandag 4 juni 2012

Maandag 4 juni

Vanochtend werden we wakker door de sondepomp die af ging.

Het is weer maandag en gelijk weer druk op de gang van verpleegsters, artsen en ander ziekenhuispersoneel.

Ook wordt Elynn vroeg gewogen en wordt haar bedje verschoond.

De afdeling wordt Oranje versierd (voetbal).

Het is verder voor ons een rustig dagje. We krijgen helaas geen visite op de dag. Toch komen we de dag wel door.

Vandaag 2 chemo's op de planning. 1 via infuus en de ander via het hoofd. 's middags is er om 3 uur uitzending van Emmatv programma Confetti. Er wordt door de PM-er gevraagd of Elynn dit leuk vindt. Ik heb geen idee wat het inhoudt en geef aan dat we wel gaan kijken.

Het is op H8. Elynn wordt rond half 3 van het infuus afgekoppeld. Tegen drie uur lopen we richting H8. Ze zijn nog aan het reperteren voor de uitzending. Thema is Jungle en ze doen net alsof ze in een Jeep zitten en in het regenwoud rijden. Daar komen ze een papagaai en een aap tegen die een quiz doet en tussendoor filmpjes en er wordt een boekje voorgelezen.

Alleen Elynn is er en een ander meisje van onze afdeling, dus die doen mee met de uitzending en zitten zeg maar in de Jeep. Elynn is eigenlijk net iets te klein maar wat moet ik om haar lachen met tranen in mijn ogen.

We krijgen een DVD van de uitzending thuis gestuurd. Het duurt ongeveer een half uur en lopen terug naar de afdeling daar komen we papa tegen. Om 4 uur wordt de uitzending herhaald en we zitten met z'n alle nog eens de uitzending te kijken.

Elynn is nog steeds los en loopt lekker over de afdeling.

Na het avondeten is Elynn moe en ligt om 6 uur al op bed. Rob gaat naar Aimee.

Gelukkig is mijn broertje nog even langsgekomen.
Morgen gelukkig laatste dag van de opname.

Morgenochtend gelijk de verpleegster vragen of ze kamer willen reserveren van het RMD huis, want woensdag krijgt Elynn al rond 8 uur shot chemo op de afdeling en gaan rond 9 uur met SKOV naar Duinrell (DolleDingenDag). Dus slapen we dinsdagavond met z'n vieren in het RMD huis.

Ook zijn vandaag de foto's beschikbaar van de fotoshoot van vorige week. Ze zijn leuk geworden. Kan helaas nog geen foto's plaatsen vanuit het zkhs.

1 opmerking:

  1. Bijna naar huis hou vol!! Ben benieuwd naar de foro's en de dvd!! X jacq

    BeantwoordenVerwijderen