In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

zaterdag 16 juni 2012

Zaterdag 16 juni

Vanochtend was Elynn alweer vroeg wakker. Ze riep de hele tijd papa papa. Dus nu lekker papa zijn beurt om er lekker vroeg uit te gaan. Aimee maakte mij al gauw daarna wakker.

Vandaag zou Rob bij zijn zus de badkamer gaan betegelen en Aimée naar zwemmen brengen. Elynn zou naar oma Annie gaan en ik zou vandaag een dagje met mijn moeder op stap gaan.

We gingen om 10 uur met de bus. Lekker in Utrecht geshopt. Heerlijk geluncht en ja alweer Sushi en daarna op naar het Beatrix theater voor Miss Saigon.

Het was mijn tweede keer dat ik de musical zal gaan zien. Ik ben vorig jaar met Rob al geweest, maar omdat Jamai nu de hoofdrol speelt wilde ik graag nog een keer.

Tot de pauze had ik al een paar keer flink tranen gelaten. Pfff wat een emotionele musical hahaha. Zodra de hoofdrol speelster die Kim speelt begon te zingen begon ik al.

In de pauze had ik echt zo iets van waarom ben ik niet naar een vrolijker musical te gaan. De 2e akte minder gehuild. Behalve dan natuurlijk het einde "Nog een kus de finale" tja toen moest ik weer. Dat zij haar leven geeft zodat haar zoontje gelukkig wordt in Amerika bij zijn vader. Tja dat zij haar kind wilt beschermen tegen pijn en dat zij haar leven geeft.

Ik zou graag mijn kinderen ook beschermen voor alle ziektes en alle andere narigheden in de wereld. Helaas niet gelukt.

Ik zou het zo graag van Elynn willen overnemen zodat zij geen pijn meer heeft en geen nare onderzoeken meer heeft te doen. Geen stomme vingerprikken of de geprik in de PAC en in d'r hoofd.

Nadat de musical is afgelopen het is inmiddels kwart voor 6 gaan we naar huis. Lekker naar de meiden. Ze hadden zich vandaag gelukkig vermaakt.

Morgen vaderdag en Rob z'n oma is jarig.

Maandagmiddag AMC bellen hoe laat Elynn dinsdag voor een MRI moet.

Ik wilde eigenlijk vandaag vroeg naar bed. Genoeg emoties voor vandaag. Ondanks lekker dagje weg lukt het me nog niet om me volledig te ontspannen. Ik stond met hoofdpijn op en ga er ook mee naar bed.

1 opmerking:

  1. Jeetje heftige dag weer voor je geweest! Natuurlijk wil je dat je kindje geen pijn heeft, gelukkig is ze stoer en laat ze het allemaal maar gebeuren. Spannende week komt eraan, sterkte voor jullie allemaal! Xxxx jacq

    BeantwoordenVerwijderen