In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

zaterdag 2 juni 2012

Kuur 8 en KinderBeestFeest

Gister was het zover start kuur 8.

's ochtends waren we nog rustig aan het aankleden, spullen inpakken en boodschapjes doen. Mijn telefoon ging nummer van AMC. Of Elynn om kwart voor 11 in het AMC kon komen voor een echo van haar bloedvaten in haar nek en hals ivm een onderzoek waar Elynn aan deelneemt. Het onderzoek zou 6 maanden duren en die is inmiddels verstreken.

Dus wij wat sneller van huis weg om optijd in Amsterdam te zijn.
We moesten ons melden op G1. We waren nog te vroeg ook maar werden snel geholpen.

Elynn werkte heel goed mee en vond het onderzoek helemaal niet erg. Wat is dat fijn als ouderzijnde dat hoe klein ze ook is het gewoon maar allemaal ondergaat en het zo goed doet.

Aimee was ookal mee, want die had vakantie en ze hadden van de mevrouw van de balie 2 mooie plaatsjes gekregen.

Vervolgens gingen we gelijk naar de afdeling. We hadden snoep meegenomen voor de snoeppot van de verpleegsters en Aimee wilde armbandjes uit Turkije meenemen om uit te delen.

Zo ook aan Ruud de afdelingsgek. Altijd aan het dolle met de kinderen. Dus toen Aimee hem een armbandje gaf zei hij wacht even kom mee. Had hij ook voor de meiden een armbandje gemaakt van blikdopjes.

De secretaresse vertelde dat de kamer in het Ronald Mcdonaldhuis geregeld was dus dat was ook fijn.

De zaalarts was wat druk en de chemo moest ook nog gehaald worden dus Elynn mocht nog even lekker loslopen en spelen. Ze hebben allebei lekker in de speelkamer met een vrijwilligster gespeeld.

Toen Elynn werd onderzocht door de zaalarts en vervolgens werd aangeprikt ging Aimee ook mee in de behandelkamer. Ook gelijk de pleister van de sonde verwisselt. De chemo werd ook al gauw aangehangen. Deze zou 2 uur inlopen en dan een uur spelen. De zaalarts zou nog terugkomen voor de chemo in het hoofd maar hij verwachtte een belangrijk telefoontje dus daar zou hij later voor terugkomen.

In de tussentijd ben ik even met Aimee naar het RMD huis gegaan om de bedden op te maken en de spullen alvast klaar te leggen, want het zou s avonds natuurlijk laat worden.

In de uitnodiging voor het KinderBeestFeest hadden wij een brief met route struisvogel. Dan moesten we verzamelen op p6 en dan zouden we met bussen naar Artis gaan, maar omdat we opgenomen waren mochten we met route hagedis mee.

Elynn was op een gegeven moment moe geworden en heeft ze lekker in de dagbehandelingstoel Diego gekeken.

We moesten om 5 uur verzamelen. Elynn was optijd klaar en hebben we eerst nog even gegeten.

Toen met z'n alle naar buiten bij de eerste hulp. Daar stonden brandweerauto's, politieauto's en ambulances en wij mochten een auto uitkiezen. Aimee wou graag in een ambulance. Dus ik en aimee met broeder achterin de ambulance. Elynn voorin. En Rob en een verpleegster zaten in een vervoersbusje voor ons.



We moesten lang wachten tot de stoet mocht verstrekken met politiemotoren om ons te begeleiden naar Artis. Zwaailichten en sirenes aan. Overal doorrijden en natuurlijk door rood. Bij wibautstraat bij de rotonde stonden we even vast en ook vlakbij artis moesten we nog even wachten en toen waren we bij Artis.

Rodeloper uit en mooie ballonnentoog. Er was in Artis veel georganiseerd door vrijwilligers. Schminken, nagels lakken, dieren aaien. Er liepen clowns door het park. En je kon dingen bekijken van de reddingsbrigade en koninklijke marechaussee e.d.

Ook liepen alle vrijwilligers in hun pak door de dierentuin dus heel apart om zo in artis rond te lopen. Aantal bekenden van de afdeling gezien. De kids hebben zich vermaakt.
Elynn werd op een gegeven moment wel moe en viel in de kinderwagen in slaap.







We moesten om kwart voor 9 weer voor Artis staan. Vervolgens duurde het nog even voordat we weer richting Amc gingen.


Daarna met z'n vieren geslapen in het RMD huis. Het was laat maar een ontzettende leuke dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten