In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

zaterdag 1 september 2012

Feest

Ohhh wat was Aimée blij dat ze eindelijk jarig was toen ze vanochtend wakker werd.

Nadat de meiden wakker zijn gaan we naar beneden waar de kadoos van ons al lagen. Aimée gelijk alles openmaken. Elynn was het na 2 kadoos openmaken al zat.

Aimée moest vandaag nog naar zwemles en daar mocht ze na de les met nog een andere jongen trakteren en gingen ze liedjes voor hun zingen.

Thuis nog lekker rustig aangedaan. De taarten werden gebracht en wat zagen ze er mooi uit. De postbode was weer bezig om de kaarten in de brievenbus te stoppen. Aimée en Elynn stonden ernaar te kijken dus Aimée gevraagd om de deur te openen zodat de postbode de rest van de kaarten gewoon kon geven.

Alleen al die kaarten is al een feest en kadootje opzich.

Na de lunch de kinderen aangekleed en toen wachten op de visite.

Toen de gasten er waren hebben de taarten aangesneden en dit keer maar niet gezongen voordat Elynn in paniek zou raken.



Het was echt ontzettend gezellig en de meiden zijn flink verwend. Ik had verwacht dat ik deze dag emotioneel zou beleven als zijnde het zou de laatste verjaardag van Elynn kunnen zijn, maar eigenlijk helemaal geen last van gehad. Elynn heeft zich prima vermaakt, is lekker vrolijk geweest. Ze zat wel bijna de hele middag binnen op de bank, maar eigenlijk niet moe geweest.

Allebei de meiden hebben nog even bij opa op de motor gezeten en vonden het prachtig.




Wij willen iedereen bedanken die zo lief is geweest om kaarten naar de meiden te sturen. Wat zijn het erg veel echt super.

Het was een geslaagde dag, een echte Roze kraal dag voor op de kanjerketting. Morgen rijgen we ook de verjaardagskraal aan de ketting. Toch speciaal.


1 opmerking:

  1. Wat fijn dat ze zo,n fijne verjaardag hebben gehad,even alles vergeten al is het voor 1 dag,heel veel sterkte verder met elkaar.
    Els

    BeantwoordenVerwijderen