In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

woensdag 18 juli 2012

Bloedprikken en Scheveningen

Vanochtend moest Elynn weer bloedprikken. Ook nu ging het weer goed. Morgen krijgen we de uitslag hiervan, maar we denken dat Elynn wel uit aplasie is.

We gaan bijna naar Scheveningen. Pascal was dagen bezig geweest om een leuk hotel te vinden en had uiteindelijk voor ons geboekt.

Net hebben we te horen gekregen dat we de hotelovernachtingen van onze familie krijgen als opkikker. Om even te kunnen genieten met z'n vieren en in een andere omgeving. Wat super lief en fijn.

We gaan er drie heerlijke dagen van maken.

Morgen heeft Aimée d'r laatste schooldag en dan heeft ze heerlijk vakantie. Ook lekker voor ons, maar natuurlijk ook voor haar.

Net voordat de school weer begint zijn de meiden jarig. Aimée wordt 1 september 5 jaar en Elynn wordt 2 september 3 jaar. Voorbereidingen voor een groot feest is al in gang. Zelf Aimée is er al flink mee bezig.
Ik durf een beetje vooruit te denken en te plannen. Net voor de verjaardagen is er nog wel weer een MRI en uitslag en nog 2 chemokuren. Er kan nog van alles gebeuren in de tussentijd. Maar voor nu er gewoon van uit gaan dat we een fantastische verjaardag hebben van de meiden.

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke verassing dat jullie de overnachtingen van Opkikker krijgen! Lekker genieten van elkaar en veel plezier!
    Groetjes Kim

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Kim, We hebben het kado gekregen van de familie. Niet van St de Opkikker. Genieten gaan we zeker doen bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen