In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

vrijdag 6 juli 2012

Kuur 9 zit erop

Vanochtend is Elynn er vroeg wakker. Om 5 uur en het is helaas mijn beurt. Beneden probeer ik nog even op de bank in te dutten maar dat lukt natuurlijk niet met een peuter naast je.

Vandaag breng ik Aimée weer naar school. Vandaag hebben ze ruilbeurs en mag je je oude speelgoed ruilen. Aimée zei van de week al dat zij niks wilde ruilen. Ik heb gister toch maar wat oude dvd's gepakt en wat andere spulletjes. Deze in een zak mee naar school. Aimée d'r juf is weer beter. Gelukkig maar want Aimée vind het niet zo leuk als er steeds in invaller is. Ze hoeft gelukkig niet te huilen.

Om half 12 gaan wij richting AMC. Oma haalt Aimée van school. Ze gaan nog een barbie kopen van rapportgeld.

We hebben eerst een afspraak met de poli klinische genetica. Uit de familiegeschiedenis is kans op de kankergen klein en ook uiterlijke kenmerken is niet wat wijst op een of ander syndroom. We moeten binnenkort naar de medische fotograaf die foto's van Elynn gaat maken en dan wordt Elynn nog eens besproken.

Tegen half 2 lopen we de afdeling op. Het duurt nog voordat Elynn aan de beurt is. Het is wachten op een dokter die de chemo gaat inspuiten.

Wanneer we klaar zijn moeten we toch nog even langs het lab om bloed te prikken. Het moet via de arm. Elynn vindt dit eigenlijk niet zo leuk maar laat het toch gebeuren en het gaat hartstikke goed. Ze heeft niet gehuild.

Snel naar Oma waar Aimée is. We drinken nog wat en gaan naar huis. Aimée is weer met alle spulletjes thuis gekomen. Ze wilde niks ruilen. Wel heeft ze een mooie barbiepop. Van een meisje van de andere kleuterklas. Ze is er blij mee.

Om 5 uur is er braderie en BBQ op school. We gaan er met z'n vieren heen. Elynn trekt direct haar mutsje af. Iedereen staart haar aan. Ik voel me ongemakkelijk. Er zijn heel veel leerlingen en ouders die het natuurlijk niet weten. Ik hang het ook niet aan de grote klok en het gaat ook om een zusje van een leerling.
Gelukkig even later wilt ze het mutsje toch weer op. De meiden laten hun nagels lakken. Aimée wordt geschminkt als vlinder. We kunnen kunstwerkje van Aimée kopen en we kopen nog wat dingetjes.

We eten wat van de BBQ. Aimée en Elynn willen niks eten. We gaan na 3 kwartier weer weg. Het is dan genoeg geweest.

Ze zijn allebei moe. Wij ook. Gelukkig nu even 3 weken hopelijk geen AMC. Alleen 3x bloed prikken staat op de agenda.
Hopelijk kunnen we over 2 weken een weekendje weg. We willen graag naar Scheveningen. Hopelijk is het dan mooi weer en kunnen we even naar het strand. Dan hebben we en Aimée misschien toch een beetje een soort van vakantiegevoel. Ik hoop dat het allemaal gaat lukken. Toch een beetje spannend.

2 opmerkingen:

  1. Al dat wachten duurt lang!!!!
    Het was goed jullie vrijdag op school te zien. Heb jullie lot goed in de gaten gehouden, maar helaas geen prijs. Heel veel sterkte en uithoudingsvermogen gewenst.
    Liefs Monique en Margret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat zijn jullie ontzettend sterk. Ik wil jullie heel veel sterkte wensen en hoop dat t weekendje scheveningen door gaat en dat het super weer wordt!
    Liefs Nancy (BB)

    BeantwoordenVerwijderen