In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

vrijdag 27 juli 2012

Kuur 10 gestart

Het was vanochtend vroeg wakker worden. Aimée zou met oma Rini naar Enschede gaan en zou om half 8 opgehaald worden. Dus de wekker moest gezet worden. Tas voor haar was gisteravond al ingepakt.

Ik moest Aimée wakker maken. Snel aankleden en naar beneden. Toen Aimée was opgehaald hoopte ik nog even te kunnen slapen. Helaas zodra ik het bed instapte hoorde ik Elynn brabbelen en vervolgens mama ik ben wakker roepen.
Dus ik kon er helaas gelijk weer uit.

Nog even de laatste dingen inpakken. Tegen half 11 gingen we op weg naar het AMC.
We liepen eigenlijk alweer gewend naar de liften van de G afdeling. Gelukkig was daar een flyer dat de gang tussen G8 en F8 verbouwd wordt en dat de liften van F weer operationeel zijn.

Dus we konden weer via de vertrouwde F liften. Toen we de liften uit stapten waren we even gedesoriënteerd. Het zag er al heel mooi uit en moesten rechtsom slaan om de afdeling op te komen. Daar werden we gelijk begroet door Yaël. Er was een pakketje voor Elynn binnengekomen dus die gaf ze gelijk af en liep met ons de afdeling op.

Het was helaas wat rommelig en druk dus de kamer waar ze ons hadden ingedeeld was nog bezet.
De kinderwagen was helemaal vol geladen met tassen dus toen Elynn eraf was viel natuurlijk de hele kinderwagen met spullen om.We hadden 2 reuze zakken met snoep mee voor de afdeling.

We kwamen juist op het juiste moment binnen, want de visite van Sofie had heerlijke taart mee voor Sofie en de kanjers van F8Zuid. Elynn heeft hier heerlijk van gegeten. Mama verstandig geweest en geen taart genomen. Pas dieetdag 3 zal toch erg zijn als ik nu al begin te smokkelen.

In de speelkamer heeft de verpleegster de controles gedaan en gewogen. Elynn weegt nu 17,5 kilo en 95cm.

Inmiddels hadden we de kaarten die zijn binnengekomen voor de meiden gekregen en wow wat waren er weer veel. Elynn vond het hartstikke leuk om alle enveloppe te openen en wat waren er weer mooie kaarten gestuurd.


Vooral heel speciaal is deze kaart en een super lief kado van Duplo van "een Fan". Hartverwarmend om te mogen ervaren hoe lief, aardig en medelevend mensen met Elynn zijn en natuurlijk ook met Aimée.
Super bedankt iedereen.

Toen werd Elynn gehaald door de verpleegster dat de zaalarts haar kon zien. De zaalarts heeft Elynn nagekeken en alles was goed dus de kuur kan gewoon doorgaan. Elynn werkte heel goed mee. Daarna werd ze aangeprikt in de Ommaya op d'r hoofd en kreeg ze daar chemo door.

Toen de zaalarts weg was werd Elynn d'r PAC aangeprikt en is ze weer vast aan de infuuspaal.

Elynn heeft lekker gespeeld met een zus van een medepatiënte en Hannah. Lekker met z'n drieën knutselen en druifjes eten.

Daarna werd ze moe en wilde Dora kijken. Alleen was er nog geen plek voor Elynn. De mensen bij het raam die waren er nog. De andere ouders die zouden gaan liggen bij het raam en Elynn mocht dan bij het bed bij de deur. En wij dus in de kast. Daar stond al wel een opgemaakte spijlenbedje. Elynn daarin gelegd en algauw wilde ze gaan slapen. Ze heeft heel lang geslapen en toen ze wakker werk zat ook de chemo er al in.

Rob had aan de verpleegster gevraagd of Elynn even los mocht en dat mocht. Opa was inmiddels ook gearriveerd.
Ze heeft lekker rondjes gerend en we zijn even naar buiten gegaan.


 Toen we weer boven kwamen werd het eten al geserveerd en hebben we met zijn drieën gegeten.

Na het eten ben ik met Opa Joop naar huis gegaan. Inmiddels is Aimée ook weer thuis en heeft een super leuke dag gehad. Net heeft Aimée alle mooie kaarten voor haar opgemaakt. Hele mooie van Disney prinsessen en barbie stickers.

Hopelijk vroeg naar bed, want ik ben echt super moe. Morgen eerst met Aimée naar zwemles dan met Aimée en oma Rini wandelschoenen voor Aimée kopen en dan naar het AMC.
Vanavond blijft Rob bij Elynn slapen.

Rob heeft nog met de diëtiste gesproken, want Elynn zit inmiddels met gewicht wel boven in de curve dus kan de voeding wel wat naar beneden geschroefd worden. Wel is het belangrijk dat ze voldoende vocht elke dag krijgt. Dus dit gaan we aanpassen.

2 opmerkingen:

  1. Jé, hoe houden jullie het toch vol? Petje af. Hoop dat ook deze kuur goed zal verlopen. Enne... niet smokkelen Chantal. Zie je gauw! XXX Victor

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jeetje zeg wat heb ik een bewondering voor jullie....zo sterk! Ik blijf jullie volgen en ook de kaartje blijven komen!

    BeantwoordenVerwijderen