In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

maandag 23 juli 2012

maandag 23 juli 2012

Vandaag zou onze Oncoloog bellen. Op de ontslagafspraken staat het tijdstip 12.10 uur dat hij zou gaan bellen.

Eigenlijk denk je al wel hij zal wel niet op tijd bellen, maar je zit wel de hele tijd te wachten. Met het mooie weer voelde we ons wel een beetje beperkt.
Ook was ik toch best gespannen, want waarom wilde hij ons spreken. We weten dat hij afgelopen periode bij een hersentumorcongres was, waar ook de Oncoloog zou zijn die gespecialiseerd is in de tumorsoort wat Elynn heeft. Hij zou de MRIbeelden meenemen en wilde met hem haar bespreken en de verdere aanpak.

Rob is al helemaal ongeduldig dus om 2 uur belt hij de poli op om te vragen hoe of wat en om zijn mobielnummer nogmaals door te geven.

We zijn toen naar Rob zijn ouders gegaan. Zij hadden lekker badje opgezet en we zouden daar ook gaan eten.

Om half 3 ging mijn mobiele telefoon en ik zag prive nummer. Ik vind het prettiger als Rob de telefoon opneem omdat ik emotioneler ben en dicht klap dus ik geef de telefoon aan hem.
Inderdaad het is de Oncoloog. Hij verteld dat hij nog geen bevredigende antwoorden heeft gekregen en dat hij nog steeds aan het mailen is. Er is nog geen MRI afspraak bekend bij ons dus dat zou hij gaan inboeken na deze kuur. Het is gewoon afwachten daarna op de uitslag van de MRI en we zullen daarna weer een persoonlijk gesprek met de Oncoloog krijgen.

Als we elke keer weggaan zegt Elynn "Gaan we naar het ziekenhuis, prikje". Nee Elynn dat hoeft niet. Morgen zegt ze dan. Nee Elynn. Vrijdag dan. Ja vrijdag moeten we weer naar het ziekenhuis.

Vrijdag begint kuur 10 alweer.

Morgen ga ik weer naar mijn werk. Woensdag moeten er dan wel bloed geprikt worden voor de nieuwe kuur. Donderdag het huis weer schoonmaken en vrijdagochtend gaan we ons weer melden in het AMC.

We blijven het leuk vinden om kaartjes in het ziekenhuis te ontvangen en de ziekenhuiskamer op te leuken. Zie voor het adres rechts.
Alvast bedankt

1 opmerking:

  1. Poeh! Het is ook wat dat de arts dan niet eens op tijd belt...kan me indenken dat je vreselijk gespannen bent...
    Heel veel sterkte weer bij een nieuwe kuur..wij denken aan jullie! :)

    BeantwoordenVerwijderen