In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

donderdag 9 augustus 2012

donderdag 9 augustus

Aimée is al vroeg wakker en gaan we dus maar vroeg ontbijten.  Rob heeft al laten weten dat Elynn weer verhoging heeft en dat er weer bloedkweek is afgenomen. Elk uur deed de verpleegkundige vannacht de temperatuur meten dus Rob heeft heerlijk geslapen.

Elynn slaapt nog. Aimée wou eigenlijk eerst nog even langs Elynn, maar ik besluit dan toch dat we gelijk de stad ingaan.

Rob had gezegd ga jij maar wat leuks met Aimée doen. Dus ik vroeg Aimée gister wat ze wilde doen en dat was schoenen kopen. hahaha van wie ze het heeft. Ze zag gister ook de schoenen van de arts en die vond ze zo mooi met een hak en een strikje.

Dus wij met z'n 2en de stad in. We zijn rond kwart over 9 in de kalverstraat maar de winkels gaan pas om 10 uur open. Niet zo handig dus we gaan maar wat drinken in een broodjeszaak.

Eigenlijk kan je beter niet met Aimée gaan shoppen want die wilt ook echt alles. Dus niet zo goed voor onze portemonnee.

We gaan even de intertoys in voor haar verjaardagslijstje, maar het is voornamelijk toch Barbies, polly pockets en Lalaloopsy's. Ook k3 josje en ze vindt de treintjes van Thomas toch ook wel erg leuk. En toen we langs de playmobil liepen vond ze de paardenmanage wel erg mooi.

Ik heb de uitnodigingen allang thuis klaar liggen voor de verjaardag van de meiden. Alleen tja de enveloppen zijn nog niet geschreven en ik moet nog steeds postzegels kopen. Ze hadden anders al op de post gegaan zijn.

Voor Elynn vind ik het moeilijker om een mooi kado te kopen. Ook omdat ze eigenlijk al wel alles krijgt. Maarja wil haar natuurlijk ook verwennen.

Als we klaar zijn in de speelgoed winkel komen we langs Amsterdam Museum. Aimée en ik zijn beide in het bezit van een museumjaarkaart en Aimée wil ook wel naar binnen. We doen een rondje en dan zegt ze dat ze weer naar Elynn wilt.

We gaan naar buiten. Aimée wilt graag een happy meal dus we gaan naar de Mac. Tegenover de Mac zit een kerk De papagaai en we gaan daar even naar binnen. We branden een kaarsje voor Elynn en ik krijg een brok in mijn keel.

Elynn slaapt eigenlijk de hele ochtend en Rob geeft aan dat hij dit nog niet van haar heeft meegemaakt. Dokter is ook 2x langs geweest met de vraag of we niet iets anders aan Elynn merken, maar dat is niet het geval.

Elynn is rond half 1 wakker en volgens Rob nog redelijk fris ook.

Aimée en ik shoppen verder. Ze koopt een stoere rok die ze gelijk aan wilt. Kettingen die ze gelijk omwil. Schoenen die ze gelijk aanhoudt. Het gaat goed hahaha.

Rond 2 uur zijn we op centraal en nemen we de metro naar Amc.

Opa Joop is er dan ook. Het gaat goed met Elynn. Het bloed wordt inmiddels ook aangehangen.

Aimée en ik gaan nog even de kamer in het RMD huis opruimen en ze wilt nog even in de speeltuin spelen.

Elynn is met papa kralen aan het rijgen.

Als Aimée en ik terug komen op de afdeling gaan Rob en Aimée er eigenlijk gelijk van door. Het is half 5 en ze gaan bij Rob z'n ouders eten. Aimée is verdrietig. Logisch maar helaas kunnen we daar weinig aan veranderen.

Elynn is lekker aan het spelen. Als het avondeten komt wilt ze niet eten, maar is lekker stickers aan het plakken en boekje lezen. Rob heeft vanmiddag eten besteld en hij heeft zonder het te weten weer Roti besteld. Dus ik eet maar weer Roti.

De arts komt nog even vertellen dat de oncologie afdeling nog vol ligt maar dat we morgen aan de verpleegster kunnen vragen dat zij even contact opnemen met de afdeling dat Elynn dan even in de speelkamer kan spelen. Daar zal Elynn misschien ook wel van opknappen.

Elynn ligt inmiddels in bed. Sondevoeding loopt weer in. Antibiotica hangt erweer aan. Even met washand gewassen en tandengepoetst. Inmiddels is Diego afgelopen en wilt ze slapen. Ligt uit en bed in ligstand.

Slaap lekker Elynn. Hopen dat de koorts wegblijft en dat je je morgen beter voelt.

We mogen als alles goed is zondagochtend naar huis. Ik hoop het. We hebben er dan bijna een week erop zitten. Het is en blijft vermoeiend, maarja het is helaas niet anders.

We moeten door met hopelijk nog heel veel mooie momenten met z'n vieren. Daar gaan we voor!

1 opmerking:

  1. Jeetje wat gaat de tijd snel zeg. Maar die mooie momenten gaan zeker komen wijffie!!! Hopelijk voelt je kleine kanjer zich morgen weer beter.
    En wat heerlijk om te lezen dat je grote kanjer ook lekker van shoppen houd!!
    Dikke kus en knuffel voor jullie allemaal
    Monique

    BeantwoordenVerwijderen