In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

woensdag 1 augustus 2012

Slagharen

Vanochtend ging de wekker erg vroeg. De sondepomp van Elynn begon ook al te piepen.

We hadden afgesproken dat we om 8 uur in het AMC zouden zijn voor de chemo in Elynn d'r hoofd. We waren er rond 8 uur. Helaas was er geen arts om Elynn te prikken, waardoor we helaas erg lang moesten wachten.

Om 9.15 uur zitten we weer in de auto richting Slagharen. De navigatie geeft 1 uur en 45 min reistijd aan. Eigenlijk viel de rit mee, maar wat is het druk. Er staan geen rijen bij de kassa en kunnen de waardenbon afgeven en het park binnenlopen. Het lijkt wel of heel Nederland gratis naar binnen mocht. Het is druk en we hebben natuurlijk ook de warmste dag uitgekozen. Gelukkig voor de attracties voor de kleintjes hoeven we niet heel erg lang op wachten.

Eigenlijk zijn we erg moe. En door de drukte en warmte hebben we eigenlijk geen zin om de hele dag door het park heen te slenteren. Elynn is het rond 2 uur ook echt zat en we besluiten om naar huis te gaan.

Als we bijna thuis zijn gaan we nog even op visite bij Rob z'n zusje en doen we snel even boodschappen waar we eigenlijk ook geen zin in hebben.

Als we thuis aankomen is het al tijd om het avond eten voor te bereiden. De meiden mochten kiezen en hebben voor lasagna gekozen. Na het eten geeft Elynn aan dat ze moe is. Eerst lekker even onder de douche en dan lekker naar bed. Ze wilt niet eens een verhaaltje.

Nog 2x naar het AMC voor chemo.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten