In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

vrijdag 31 augustus 2012

Kuur 11 klaar

Vandaag is Rob even naar zijn werk dus als Elynn wakker wordt is het voor mij dus tijd om op te staan.
Aimée is ook al wakker.

We gaan naar beneden. Wat een weer buiten zeg pfff. Wanneer Rob er weer is gaan we aankleden en richting AMC. De traktatie mee.

Als we aankomen op de afdeling zetten we gelijk de traktatie op de afdeling. De verpleegsters komen kijken en beginnen voor Elynn te zingen, maar daar is ze niet zo van gediend en rent huilend weg.


Op de afdeling is vandaag ook de regenboom en die gaan zingen voor de meiden. Elynn vindt de boom erg mooi en vooral de paddenstoel.

Vandaag ook op de afdeling een heftig weerzien met een moeder waarvan zij slecht nieuws heeft gehad. Zij waren met hun dochtertje iets jonger dan Elynn naar Zwitserland geweest voor bestralingen en nu zit er weer allemaal uitzaaiingen dus hun strijd gaat verder met heel weinig kans op genezing.

Elynn had van Sofie een lief knutselmandje met snoepjes gekregen. Zij moest in haar bed blijven, omdat ze stamcellen aan het oogsten waren. De hoop was dat ze vandaag voldoende geoogst hadden en dat ze naar huis mochten, maar we hebben net gelezen op hun weblog dat het te weinig was en dat ze nog moeten blijven. Echt zo balen voor dit gezin. Wij leven echt met hun mee en vinden het altijd gezellig als zij ook op de afdeling zijn. Eigenlijk kom je ze liever niet op de afdeling tegen, want dat betekent dat ze lekker thuis zijn.

Nadat we klaar zijn met de laatste chemo van deze kuur gaan we richting Almere nog wat inkopen doen.

We zijn lekker uit eten geweest met Oma Rini en Opa Pascal. We hebben heerlijk gegeten. Zelfs Elynn blijft goed eten. Vanavond hebben we besloten eens zonder sondevoeding te doen, want Elynn blijft maar aankomen en als ze zo goed blijft eten dan heeft ze in principe geen extra sondevoeding nodig.



Net hebben de meiden alle kaarten geopend en hebben we ze opgehangen door de kamer. En wat waren het er al veel!!!! Super de meiden vonden het echt super leuk. BEDANKT iedereen die een kaart naar de meiden gestuurd heeft.






Morgen wordt Aimée 5 jaar en dan vieren we de verjaardag van allebei de meisjes. Hoop op een erg mooie dag.

2 opmerkingen:

  1. Ik wens jullie een heel mooi weekend toe!

    Groetjes, Leonie Schultz

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hartelijk gefeliciteerd met de verjaardag van de meiden....maak er een mooie gezellige dag van. Monique

    BeantwoordenVerwijderen